Închide meniul

Dezvăluirea șocantă a medicului care se ocupă de vedetele din România! “A stat în spital 2 ani, iar eu i-am făcut 36 de operații!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 martie 2022, 13:46 / Actualizat: 17 martie 2022, 16:23

Dezvăluirea șocantă a medicului care se ocupă de vedetele din România! “A stat în spital 2 ani, iar eu i-am făcut 36 de operații!”

Dezvăluirea șocantă a medicului care se ocupă de vedetele din România

Profimedia

Dr. Bogdan Andrei a făcut o dezvăluire șocantă. Renumitul medic român, specializat în ortopedie, a povestit cum a decurs prima sa zi ca doctor în Camera de Gardă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dr. Bogdan Andrei a operat de 36 de ori o persoană lovită de tir: “A stat 2 ani în spital!”. Dezvăluirea șocantă a medicului 

Dr. Bogdan Andrei, care i-a operat inclusiv pe jucătorii Vlad Chiricheș, Constantin Budescu și Elvir Koljic, a spus că a avut de îngrijit timp de 2 ani o persoană lovită de tir.

În această perioadă, medicul specialist a efectuat 36 de intervenții chirurgicale pentru a o salva.

“Sigur că țin minte prima zi ca medic ortoped. Țin minte chiar și care a fost prima zi mai traumatizantă, ca medic specialist. A venit la spital o persoană care, fără să exagerez, fusese lovită de un tir. A stat în spital 2 ani, iar eu i-am făcut 36 de operații.

Așa am debutat, ăsta mi-a fost destinul. S-a întâmplat în prima mea gardă ca medic specialist. A fost un caz foarte greu.”, a povestit Dr. Bogdan Andrei, pentru As.ro LIVE.

Reclamă

Momentele teribile prin care a trecut Elvir Koljic, după accidentarea horror din 2020

Elvir Koljic a trecut prin momente teribile în 2020, după ce a suferit o accidentare horror în meciul dintre Universitatea Craiova și Poli Iași. Atacantul bosniac și-a rupt toate ligamentele gleznei și a avut nevoie de de o perioadă de recuperare intensă, de 6 luni.

Dr. Bogdan Andrei a fost cel care l-a operat și l-a ajutat pe Koljic să revină pe teren. Dar drumul nu a fost deloc ușor. Experimentatul medic a dezvăluit că atacantul oltenilor a mers zi de zi, timp de 6 luni, la ședințele de recuperare.

Elvir Koljic a trecut peste accidentarea oribilă suferită la gleznă: “Dacă se întâmpla acum 10 ani, n-ar mai fi revenit niciodată pe teren!”

Doctorul Andrei a recunoscut că Koljic și-ar fi încheiat cariera dacă accidentarea respectivă s-ar fi petrecut în urmă cu 10 ani.

Reclamă 4 / 0/3

“A venit la noi timp de 6 luni, 6 ore pe zi. Creezi o legătură cu el. Nu numai cu mine, ci și cu terapeuții și colegii mei. Am devenit prieteni pe social media, vorbim.

Unii au mai mult noroc, unii au mai puțin. Accidentarea lui Koljic a fost extrem de gravă, dar acel jucător de la Iași (n.r. – Ovidiu Mihalache), nu și-a dorit niciodată să se întâmpla chestia asta. Nici n-ar putea să înțeleagă ce rău putea să-i facă. A fost un contact care a rezultat din energia dezvoltată în timpul meciului.

A avut osul lateral al gleznei extrem de afectat și toate ligamentele gleznei afectate. A fost o accidentare care, dacă s-ar fi întâmplat în urmă cu 10 ani, nu i-ar mai fi permis să revină niciodată pe teren. Dar datorită progresului tehnologic și implanturilor folosite în prezent, sportivii pot reveni. Nici acum șansele nu sunt 100%, mai pot exista recidive.”, a povestit Dr. Bogdan Andrei, în exclusivitate la As.ro Live.

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și