Închide meniul
Foto

Dezvăluirea uluitoare a vedetei mutilate cu ciocanul de fostul soţ! Ce a putut să îi ceară acum bărbatul, după ce era să o omoare

Publicat: 3 ianuarie 2024, 18:11

Reclamă
Dezvăluirea uluitoare a vedetei mutilate cu ciocanul de fostul soţ! Ce a putut să îi ceară acum bărbatul, după ce era să o omoare

Dezvăluirea uluitoare a vedetei mutilate cu ciocanul de fostul soţ

Dana Roba, alături de actualul iubit, Beni, şi de către fostul soţ, Daniel Balaciu, care a atacat-o cu ciocanul / colaj Instagram

Dana Roba, vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ, Daniel Balaciu, a făcut dezvăluiri incredibile. Artista de make-up a mărturisit că a avut o discuţie cu Daniel Balaciu în pragul sărbătorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bărbatul i-a cerut Danei Roba să îşi retragă plângerea, lucru pe care ea nu l-a acceptat. Dana Roba a precizat că, şi dacă ar fi acceptat să facă acest lucru, procesul penal al fostului ei soţ şi-ar fi urmat cursul.

Dezvăluirea uluitoare a vedetei mutilate cu ciocanul de fostul soţ!

Divorţul Danei Roba de către Daniel Balaciu nu a fost încă finalizat, dar ea şi-a manifestat speranţa că totul se va încheia în acest an. Dana Roba şi-a refăcut viaţa cu Beni, un fost iubit al ei din adolescenţă, cu care se va căsători după ce va fi şi legal o femeie liberă.

Și-a cerut iertare, susține că nu știe ce a fost cu el în acele momente. M-a rugat să îmi retrag plângerea, căci îi este greu în pușcărie, riscă între 12 și 15 ani pentru faptele sale. Eu degeaba mi-aș retrage plângerea, el tot va fi judecat. Spune că ar vrea să-mi ofere 100.000 de euro despăgubiri.

Mergem înainte cu procesul, sper ca în 2024 să se încheie, să se termine și divorțul de el, iar fetele să rămână în custodia mea”, a declarat Dana Roba pentru playtech.ro.

Reclamă

Dana Roba, contre cu fosta soţie a lui Beni, bărbatul cu care artista de make-up urmează să se căsătorească

Dana Roba nu are linişte nici după ce şi-a refăcut viaţa şi se pregăteşte de nuntă cu Beni. Artista de make-up o acuză pe fosta soţie a lui Beni că l-a înşelat pe acesta cu vărul lui primar.

Roba s-a iubit cu Beni atunci când ei doi erau adolescenţi, iar acum crede că nu a ajuns să se mărite cu acesta din pricina celei de care el a divorţat în urmă cu 3 ani.

Eu cred că și ea a fost unul din motivele pentru care noi ne-am despărțit când aveam 17 ani. Îmi pare rău pentru copilașii lui Beni, că nu poate să fie puțin mai implicat și în viața lor și că sunt mai mult cu fosta soacră, dar asta este viața. Beni va avea o altă familie, face parte acum din familia noastră. Una dintre fetițe mi-a spus zilele trecute: ‘Mama, abia aștept să te căsătorești cu Beni să îi spun şi eu tată’. Mi-au dat lacrimile.

Reclamă 4 / 0/3

Mă deranjează foarte tare faptul că fostei soții a lui Beni nu îi place să aibă copiii ei o relație cu mine. Ar fi fost spre binele ei, așa cum duc copiii mei în vacanță, i-aș fi luat pe toți, nu era o pagubă atât de mare, nu era o cheltuială aşa de mare. Repet, o făceam cu toată dragostea pentru dragostea pe care i-o port lui Beni.

„De când Beni este cu mine, ea a devenit recalcitrantă”

De când este cu mine, ea a devenit recalcitrantă, probabil se consideră și o mare vedetă. Ea se crede o persoană altfel. Beni a fost părăsit în relația lor, nu el a părăsit-o sau să o înșele. Ea s-a îndrăgostit de un alt bărbat. Eu nu pot și nu îmi doresc să am prietenie cu fosta nevastă a lui Beni. Ea este cu vărul lui Beni, ea l-a părăsit pe Beni pentru vărul lui primar. Ea și-a lăsat familia pentru vărul lui primar, eu nu pot să fiu prietenă cu o astfel de femeie.

Eu consider că nu am ajuns să mă căsătoresc cu Beni, la 17 ani, atunci când am fost împreună, din cauza ei, nu vreau să mă pronunt, însă în mintea mea sunt niște gânduri. Să ne înțelegem, Beni a fost cel părăsit, doi ani a încercat să se împace cu ea, până în mai anul acesta. Îi cumpăra tot felul de cadouri, un palton, o chestie, o atenție. Beni ar fi iertat-o doar pentru a fi alături de copii. Ar fi iertat-o și ar fi uitat că ea a fost cu vărul lui”, a declarat Dana Roba pentru spynews.ro.

Dana Roba are o relaţie foarte bună cu impresara Anamaria Prodan, care a vizitat-o la salon după episodul de coşmar prin care a trecut vedeta mutilată de fostul soţ.

Daniel Balaciu e un fost arbitru de fotbal. Din 2021 a devenit antrenor şi investitor la o echipă

Daniel Balaciu este un fost arbitru, iar din 2021 era jucător, antrenor şi investitor la echipa din Şemlacu Mare. Mai mult, înainte de atacul şocant la adresa soţiei sale, Balaciu a primit şi o diplomă de excelenţă pentru implicarea sa în sport.

Dana Roba şi Daniel Balaciu s-au întâlnit la Parchetul Timişoara, iar femeia a dezvăluit care sunt cele două întrebări pe care i le-a pus.

Am avut un sentiment, nu știu, de plâns. Am fost emoționată până la lacrimi, nu îmi venea să cred că el a ajuns să facă așa ceva.

Reclamă

I-am arătat cicatricea, l-am întrebat de ce mi-a făcut asta… Nu a zis nimic. Procurorul m-a lăsat să îi pun două întrebări. Prima a fost de ce a vrut să mă omoare.

„L-am întrebat de ce a vrut să mă omoare”

Răspunsul a fost ‘Nu am vrut să te omor’. A doua întrebare a fost ‘De ce nu ai chemat ambulanța când m-ai lăsat într-o baltă de sânge?’. Și a răspuns că nu a știut că am nevoie de îngrijiri medicale, că nu a văzut cât de tare m-a lovit la cap.

Procurorul l-a întrebat atunci ce relevanță avea cât de tare m-a lovit, din moment ce ea avea nevoie de îngrijiri medicale.

A mai spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța. Asta deși eu îi ziceam că va face 25 de ani de pușcărie dacă mor, că mai bine face doar 15”, a spus Daniela Roba pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! Vezi toate știrile
Citește și