Închide meniul
Foto

Dezvăluirile despre trecutul Corinei Caciuc care l-au „îngropat” pe Laurenţiu Reghecampf! Anamaria Prodan îi plânge de milă soţului din cauza amantei

Antena Sport Publicat: 24 iulie 2022, 11:49

Corina Caciuc e amanta lui Laurenţiu Reghecampf

Dezvăluirile despre trecutul Corinei Caciuc care l-au "îngropat" pe Laurenţiu Reghecampf. Avertismentul lansat de Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc sunt împreună de doi ani / Colaj Instagram

  • Anamaria Prodan aşteaptă să divorţeze de Laurenţiu Reghecampf
  • Ce a spus despre trecutul amantei soţului ei, Corina Caciuc

Anamaria Prodan nu îl iartă pe Laurenţiu Reghecampf şi se teme că dezvăluirile despre trecutul Corinei Caciuc îl vor ruina pe bărbatul cu care este în scandal de divorţ. Tânăra originară din Deva, de 29 de ani, este de mai mult timp într-o relaţie cu antrenorul care a semnat cu Neftchi Baku după ce a plecat de la Universitatea Craiova. I-a dăruit şi un băieţel care poartă numele Liam Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan îi plânge de milă lui Reghecampf din cauza amantei. E convinsă că viitorul acestuia, cel puţin pe plan profesional, este pus în pericol. A amintit şi despre scandalul ivit în momentul în care a aparut înregistrarea în care Kamara îi dădea mai multe sfaturi Corinei Caciuc.

Dezvăluirile despre trecutul Corinei Caciuc care l-au „îngropat” pe Laurenţiu Reghecampf. Ce a spus Anamaria Prodan

Trecutul de acest gen al cuiva îngroapă persoana de lângă mai ales dacă ea este celebră cum este Reghe! Când Kamara i-a dat sfaturi să se trateze de boli, să meargă la școală, să nu mai fumeze, să nu mai bea, sa-și caute părinții, când totul a mai si apărut online, în secunda aia Laurentiu Reghecampf a murit cumva metaforic.

Reclamă

Să-l ajute Dumnezeu să aibă rezultate, să se vorbească de ele, că dacă nu se va vorbi doar de trecutul amantei. Îmi pare rău, dar ăsta este adevărul„, a spus Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

Kamara şi Caciuc ar fi avut o scurtă relație în perioada în care artistul era divorțat. Atunci, ar fi rugat-o pe actuala iubită a lui Laurenţiu Reghecampf să renunţe la anumite vicii şi să se ţină de şcoală.

Reclamă

Promit să mă ţin la şcoală şi să mă duc la şcoală. Să fiu şi cea mai bună! Promit să am la fiecare materie câte un caiet şi să îmi cumpăr şi o carte. Promit să fiu o fată model şi că mă voi duce des la ei„, sunt promisiunile pe care Corina Caciuc i le-a făcut lui Kamara, potrivit strictsecret.ro.

Întrebat despre ceea ce s-a întâmplat între el şi amanta lui Reghecampf, Kamara s-a ferit să ofere detalii.

Nu vreau să dau nicio declarație, nu am nimic de zis. Nu vreau să intru în scandal cu nimeni, nu ma bag în casa nimănui”, a mărturisit, la finalul anului trecut, Kamara, cel care joacă fotbal în Naţionala Artiştilor.

Reclamă 4 / 0/3

În ultima perioadă, Laurenţiu Reghecampf nu s-a mai ferit şi a postat, pe reţelele sociale, mai multe poze în care apare alături de Corina Caciuc.

Dialogul incredibil purtat între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf la Tribunal

Anamaria Prodan e dezamăgită de Laurențiu Reghecampf din cauza modului în care acesta s-a purtat cu Laurențiu Reghecampf Jr, poreclit Bebeto. Impresarul a dezvăluit dialogul uluitor pe care l-a purtat cu soțul ei, la Tribunal, în timpul procesului de divorț.

Povestea de dragoste dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a încheiat abrupt, după o căsnicie de 13 ani. Cei doi au ajuns la Tribunal pentru a divorța, dar procesul este departe de a fi încheiat.

Pentru moment, Instanța a decis că „Reghe” trebuie să-i plătească pensie alimentară lui Bebeto, fiul pe care îl are împreună cu Anamaria. Vedeta de 49 de ani a dezvăluit însă că, până acum, soțul său nu a scos vreun leu din buzunar pentru băiatul lui. O treime din veniturile tehnicianului ar trebui să ajungă în conturile Anamariei Prodan.

A făcut scandal că vrea să îl ia pe Bebeto, în iulie, dar nu l-a mai luat. Și nici nu l-a mai căutat vreodată. Chiar l-am rugat să vină să își vadă copilul când vrea. Eu nu am cerut pensie alimentară, nu am cerut nimic, trimite ce vrei, când consideri tu, i-am zis.

Reclamă

De doi ani, doar a furat, nu a dat nimic. Te trezești la Judecătorie că vrei să fixezi programul de vizită și banii. Și, când i-au fixat, nu a respectat programul și nici banii nu i-a dat. Voia să îi socotim cadourile.

Adică o bicicletă din aia de 10 milioane de lei vechi… Și mâncarea pe care a trimis-o, fructele, ca pensie alimentară. E râsul de pe pământ, au râs și judecătorii…”, a spus Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca