Închide meniul

Drama care îl bântuie de peste 70 de ani pe Ion Țiriac. Detalii incredibile despre trecutul miliardarului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 noiembrie 2022, 16:55

Drama care îl bântuie de peste 70 de ani pe Ion Țiriac. Detalii incredibile despre trecutul miliardarului

Ion Ţiriac este unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii

Ion Țiriac / Hepta

S-a aflat care este drama care îl bântuie de peste 70 de ani pe Ion Țiriac. Au ieșit la iveală detalii incredibile despre trecutul miliardarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Țiriac e unul dintre cei mai bogați afaceriști ai lumii, însă puțini oameni cunosc greutățile cu care s-a confruntat de-a lungul vieții. Destinul i-a dat o lovitură grea lui Țiriac încă de pe vremea când era doar un copil.

Drama care îl bântuie de peste 70 de ani pe Ion Țiriac

Când avea 10 ani, Ion Țiriac s-a confruntat cu ceea ce niciun copil n-ar trebui să experimenteze. Și-a pierdut tatăl. Așa a ajuns viitorul miliardar stâlpul familiei de la o vârstă foarte fragedă.

Tatăl lui Ion Țiriac avea doar 49 de ani când și-a pierdut viața. Tragedia s-a petrecut în 1950, în municipiul Brașov. Decesul ar fi survenit în urma unei operaţii nereuşite

În acea perioadă, familia Țiriac nu o ducea bine din punct de vedere financiar. Greutățile vieții nu l-au împiedicat însă pe Ion Țiriac să-și urmeze visul unei cariere în tenis, ceea ce ulterior i-a permis să-și susțină familia.

Reclamă

După retragerea din activitatea sportivă, Ion Țiriac s-a lansat în lumea afacerilor și a devenit unul dintre cei mai bogați oameni de pe planetă, conform Forbes.

Ion Ţiriac a cedat şi a dezvăluit marele său defect

Ion Ţiriac a cedat şi a dezvăluit marele său defect. Miliardarul român a spus că nu s-a priceput niciodată la partea financiară în momentul în care a tranzacţionat maşini. Ţiriac are o colecţie impresionantă de maşini de lux, ce ar face invidios orice milionar al lumii.

Ion Ţiriac a dezvăluit că marele său defect a spus că nu s-a priceput la partea financiară în ceea ce priveşte tranzacţionarea maşinilor. Ţiriac s-a bazat doar pe instinct în această privinţă.

Reclamă 4 / 0/3

„Niciodată nu am fost prea bun la a selecta mașinile, financiar. Îmi plăcea sau nu îmi plăcea. Că era veche, sau că era nouă. Ce vezi în jur e rezultatul acelei plăceri, că mașina era nouă, veche sau la mijloc.

Acum 35-40 de ani am avut mai mult timp, cu una, cu două, cu nouă, cu 99, și am ajuns acum la venerabilul număr de 350-400 de mașini, câte sunt, nici nu mai știm, care sunt niște vechituri sau niște entități noi, care se fac în serii limitate și, bineînțeles, valorează mai mult decât dacă ai găsi-o pe stradă”, a mai spus Ion Ţiriac.

Ion Ţiriac pregăteşte o investiţie uriaşă

Ion Ţiriac pregăteşte o investiţie uriaşă pentru a-i ajuta pe micii campioni din România. Miliardarul speră să găsească o jucătoare care să egaleze performanţele Simonei Halep şi nu se uită la bani. E gata să achite un milion de euro.

Suma va fi folosită, din conturile fundaţiei sale, pentru a face noi terenuri de tenis şi vestiare la Complexul Sportiv Ion Ţiriac din Bucureşti.

Fostul mare jucător român e cu gândul şi la înfiinţarea unei academii de tenis pe modelul celor pe care le-a văzut în Spania.

„Federaţia Statelor Unite are 850 de academii si cluburi de tenis pentru copii. 850! În fiecare are între 1000 şi 3000 de copii. Selecţie naturală se numeşte, nu vorbim de China şi de alte ţări. La noi e o picătură într-un ocean cu apă, să vedem ce putem să facem.

Pe mine mă bucură enorm să văd aşa ceva, exact ca şi copiii de la hochei. Poate mai iau şi alţii un exemplu de la asemenea organizaţii, să vedem cum le facem mai departe. La şedinţa următoare care este mâine, a Fundaţiei Ţiriac, trebuie să cer alt milion… nu de lei, de euro, care intră în această bază. Cele trei terenuri acoperite, adevărate, din toate punctele de vedere. Terenul de fotbal a fost înlocuit. S-ar putea întâmpla, peste terenul de fotbal, să mai facem alte trei terenuri de zgură în primăvară. Dar să vedem unde facem vestiarele pentru cele trei acoperite.

Reclamă

Noi nu avem încă o academie de tenis, trebuie să mă gândesc cumva, cu colegii mei cum o să facem în primăvară cu cei mai răsăriţi. Pe mine Spania mă încântă, trebuie să ne facem şi noi o legătură. De asta am făcut Fundaţia, ca să facă treburi de astea. Bani avem, nu e o problemă, trebuie să avem însă şi materialul uman. Şi să merite, nu atât investiţia, dar să merite încercarea ca să ajungem unde trebuie„, a declarat Ion Ţiriac.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și