Închide meniul

Drama uriaşă prin care trece Larisa Iordache! Nici acum nu şi-a revenit: „Îmi lipseşte enorm”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 30 noiembrie 2021, 20:34

Drama uriaşă prin care trece Larisa Iordache! Nici acum nu şi-a revenit: „Îmi lipseşte enorm

Drama prin care a trecut Larisa Iordache

as.ro

Larisa Iordache nu a uitat-o nici acum pe mama ei care şi-a pierdut viaţa după ce a luptat cu o boală teribilă. Multipla medaliată cu aur la campionatele europene de gimnastică nu are încă sufletul vindecat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drama uriaşă prin care trece Larisa Iordache

Marea noastră gomnastă, Larisa Iordache suferă după pierderea mamei sale, Adriana Iordache. Aceasta a decedat cu doar o lună înainte de startul Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Gimnasta a dezvăluit cum face față dramei, dar și cine îi dă putere să meargă mai departe.

„Durerea este încă foarte mare, însă nu pot face nimic pentru a o aduce înapoi pe mama. Trebuie să accept și să mă gândesc că ea și-ar fi dorit ca eu să fiu bine și să fiu fericită. Da! Cred în legătura care se poate face între părinți și copii. Și cred că mama mereu o să fie lângă mine și lângă fratele meu pentru a ne ajuta sau a ne împinge mai departe în momentele mai puțin plăcute pentru că așa era ea. Era un OM BUN, un suflet milos și mereu dădea tot ce avea mai bun pentru noi, copiii ei”, a dezvăluit Larisa Iordache, anunţă ciao.ro.

Citește și:

Campioana are un nou iubit

Dar asta nu e tot. Larisa Iordache face noi dezvăluiri despre mama ei. „Am simțit. Și știu că mă ajută de fiecare dată când sunt în impas. Nu există cuvinte pe care le pot folosi să spun cât de mult îmi lipsește. Aș fi vrut să-i fi spus multe. Și ea să-mi spună la fel de multe. Dar ce mai pot face eu acum?!”, a mai spus campioana noastră care a dezvăluit că nu mai este singură. Are un nou iubit.

„Din punct de vedere al relației personale sunt bine, da! Am un om lângă mine care mă susține și mă înțelege”, a dezvăluit Larisa Iordache.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și