Închide meniul
Foto

„E din ceară?”. Reacţii incredibile după o apariție a lui Cristi Borcea. Milionarul, făcut praf din cauza operațiilor estetice

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 noiembrie 2022, 9:34

„E din ceară?”. Reacţii incredibile după o apariție a lui Cristi Borcea. Milionarul, făcut praf din cauza operațiilor estetice

Cristi Borcea

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel / Instagram

Au apărut reacţii incredibile după o apariție publică a lui Cristi Borcea. Fostul patron al lui Dinamo și soția lui, Valentina Pelinel, s-au distrat alături de legendarul Al Bano. Cei trei s-au fotografiat împreună, dar imaginea a stârnit comentarii uluitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înfățișarea lui Cristi Borcea (52 de ani) a atras un „val” de ironii. Operațiile estetice la care a apelat milionarul au stârnit critici dure.

Reacții incredibile după o apariție a lui Cristi Borcea

E din ceară?„, a fost întrebată Pelinel de un fan al paginii ei de Instagram. Cea de-a treia soție a lui Cristi Borcea a primit și alte comentarii greu de digerat.

În afară de Al Bano, ce oameni urâți. Cu toate operațiile și banii lor. Doar zic„, a comentat un internaut.

Ce are Borcea la față, oare e din ceară sau plastic? Doamne mare ești, în ce hal s-a injectat„, a scris un alt urmăritor al contului Valentinei Pelinel.

Reclamă

„Cine este domnul botoxat de lângă Al Bano?„, a fost o altă întrebare primită de fostul fotomodel.

View this post on Instagram


A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinelborcea)

Reclamă 4 / 0/3

Fostul patron al lui Dinamo a organizat un eveniment de lux

50 de invitați au fost la petrecerea lui Cristi Borcea, organizată într-un restaurant select. Omul de afaceri român, căsătorit cu Valentina Pelinel, continuă să aibă un stil de viață spectaculos.
Dumitru Dragomir, unul dintre oamenii care au luat parte la petrecere, a dezvăluit că atmosfera a fost întreținută de celebrul artist Al Bano.

La eveniment au fost prezenți și alți oameni cunoscuți din fotbalul românesc, precum George Copos și Giovanni Becali. Fostul președinte al LPF s-a arătat extrem de entuziasmat de faptul că Al Bano le-a cântat o melodie la ureche.

Nu am văzut meciul Oțelul Galați – FCSB, pentru că m-a chemat Cristi Borcea la un eveniment la care a luat parte și Al Bano. A dat Borcea o masă la un restaurant și a venit Al Bano. Ne-a cântat la ureche mie și lui Giovanni Becali.

Borcea a invitat apropiații, călușari, muzică populară românească, a avut vreo 50 de invitați în total. Au venit Copos, Giovanni, directori de bănci, oameni din sport. Al Bano ne-a cântat o melodie mie, lui Giovanni, și lui Borcea”, a spus Dumitru Dragomir, pentru gsp.ro.

Borcea este fan al operațiilor estetice

Omul de afaceri în vârstă de 52 de ani a recunoscut, de-a lungul timpului, că a apelat la medicii esteticieni pentru a arăta ca în tinerețe. Totuși, rezultatul intervențiilor chirurgicale nu sunt pe placul fanilor Valentinei. Aceştia l-au tot atacat în ultima perioadă, iar Pelinel a şters zeci de comentarii.

Fostul finanţator din Ştefan cel Mare nu s-a ferit să vorbească, în ultimii ani, despre operaţiile estetice pe care și le-a făcut. A dezvăluit că a apelat chiar şi la botox.

Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.red. Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți. Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale.

Reclamă

De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu, am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, a declarat Cristi Borcea, anul trecut, într-o emisiune TV.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și