Închide meniul

Cristi Borcea, în mare formă! Milionarul a organizat o petrecere de lux. Ce artist celebru a încins atmosfera: „Ne-a cântat la ureche!”

Antena Sport Publicat: 11 noiembrie 2022, 11:53

Cristi Borcea, în mare formă! Milionarul a organizat o petrecere de lux. Ce artist celebru a încins atmosfera: „Ne-a cântat la ureche!

Cristi Borcea este în culmea fericirii

Cristi Borcea/ Instagram Valentina Pelinel

  • Cristi Borcea, în mare formă
  • Milionarul a organizat o petrecere de lux

Cristi Borcea se află în mare formă! Fostul patron al lui Dinamo a organizat o petrecere de lux, azi-noapte. Milionarul a pus la cale un eveniment special, la care a fost invitat un număr restrâns de persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

50 de invitați au fost la petrecerea lui Cristi Borcea, organizată într-un restaurant select. Omul de afaceri român, căsătorit cu Valentina Pelinel, continuă să aibă un stil de viață spectaculos chiar și la 52 de ani.

Cristi Borcea, în mare formă! Milionarul a organizat un eveniment de lux

Dumitru Dragomir, unul dintre oamenii care au luat parte la petrecere, a dezvăluit că atmosfera a fost întreținută de celebrul artist Al Bano.

Reclamă

Fostul președinte al LPF a explicat că n-a urmărit meciul Oțelul – FCSB 0-0, din Cupa României, deoarece era „prins” cu piesele cântate de italian.

La eveniment au fost prezenți și alți oameni cunoscuți din fotbalul românesc, precum George Copos și Giovanni Becali.

Reclamă

Dumitru Dragomir s-a arătat extrem de entuziasmat de faptul că Al Bano le-a cântat o melodie la ureche.

„Nu am văzut meciul Oțelul Galați – FCSB, pentru că m-a chemat Cristi Borcea la un eveniment la care a luat parte și Al Bano. A dat Borcea o masă la un restaurant și a venit Al Bano. Ne-a cântat la ureche mie și lui Giovanni Becali.

Borcea a invitat apropiații, călușari, muzică populară românească, a avut vreo 50 de invitați în total. Au venit Copos, Giovanni, directori de bănci, oameni din sport.

Reclamă 4 / 0/3

Al Bano ne-a cântat o melodie mie, lui Giovanni, și lui Borcea”, a spus Dumitru Dragomir, pentru gsp.ro.

Cristi Borcea, alături de Al Bano, Dumitru Dragomir și Giovanni Becali
Cristi Borcea a organizat o petrecere de lux, cu 50 de invitați / gsp.ro

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, lux şi opulenţă în Dubai!

Cristi Borcea şi cea de-a treia soţie a lui, Valentina Pelinel, au făcut o achiziţie de lux. Cei doi nu s-au uitat la bani şi au plătit o jumătate de milion de euro pentru casa la care visau. Fostul patron al lui Dinamo are o avere estimată în jurul sumei de 80 de milioane de euro.

Omul de afaceri a achitat 500.000 de euro pentru o casă în Dubai, anunţă click.ro. S-a sfătuit cu Valentina Pelinel şi s-a orientat spre o locuinţă spaţioasă. Borcea îşi poate petrece vacanţele acolo împreună cu cei 9 copii ai săi.

Sursa citată a precizat că „Leonidas” a optat pentru o casă gata mobilată, cu o vedere superbă. Actele le-ar fi semnat în această vară, după o jumătate de an de la demararea procedurilor.

Pelinel şi Borcea şi-au petrecut mai multe concedii în Emirate, în „raiul miliardarilor”. Pentru moment, nu iau în calcul să se mute definitiv din ţară. Cei doi sunt pentru moment în Dubai, la casa pe care şi-au cumpărat-o cu o jumătate de milion de euro.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Reclamă

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: "Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame"
AntenaPLAY • 27 mart., 15:53
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame”
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Dragomir, reacţie vehementă după apariţia stenogramelor cu Niculae şi Bocciu!
Liga 1 • 25 mart., 23:34
„Trebuie să fii oligofren să-ţi placă aşa ceva” Dragomir, reacţie vehementă după apariţia stenogramelor cu Niculae şi Bocciu!
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”