Închide meniul

„E foarte dureros! Totul este distrus!”. Dezvăluirea bărbatului care a scăpat din genocidul de la Mariupol

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2022, 20:26

„E foarte dureros! Totul este distrus!. Dezvăluirea bărbatului care a scăpat din genocidul de la Mariupol

Dezvăluirea bărbatului care a scăpat din genocidul de la Mariupol

Război în Ucraina | Dmytro Topalov (24 de ani) este unul dintre ucrainenii care au scăpat din infernul de la Mariupol. Orașul a fost distrus de bombardamentele armatei ruse, la ordinul lui Vladimir Putin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dmytro Topalov a oferit ultimele detalii din Mariupol, orașul transformat într-o ruină de ruși. Orașul din Ucraina a fost bombardat zile la rând de armata lui Vladimir Putin, iar aproximativ 100.000 de civili au rămas blocați în combinatul siderurgic Azvostal.

Dezvăluirea lui Dmytro Topalov, jucătorul care a scăpat din infernul de la Mariupol

Fotbalistul Dmytro Topalov, care a jucat la FK Mariupol până la declanșarea războiului, a reușit să fugă din mijlocul bombardamentelor. În prezent, atacantul de 24 de ani se antrenează cu Șahtior Donețk și se află într-un turneu caritabil desfășurat în Europa.

Topalov a făcut o comparație între cum arăta Mariupol înainte și după bombardamentele lui Vladimir Putin.

„Sincer, este extrem de dureros să văd ce se întâmplă acolo deoarece Mariupol și Volnovakha reprezintă casa mea. Părinții mei au plecat, am plecat și eu și nu știm când ne vom mai întoarce acolo. Dar sper în victoria noastră și că vom reveni acolo, vom reconstrui totul, iar totul va fi bine pentru noi.

Reclamă

În perioada în care jucam la FK Mariupol, orașul înflorise. Au fost construite un parc și o arenă de hochei. Stadionul nostru trebuia să fie reconstruit până în 2025. Totul a prosperat, iar acum totul este pur și simplu distrus.”, a spus Dmytro Topalov, citat de sport.ua.

În ciuda distrugerilor rușilor, Dmytro Topalov are încredere că Ucraina va trece cu bine peste război. Tânărul mijlocaș consideră că unitatea poporului reprezintă punctul forte împotriva atacurilor lui Vladimir Putin.

„Principalul nostru avantaj este că avem libertate, libertatea de exprimare. Și faptul că toată lumea este unită: suntem împreună în asta și nu putem fi înfrânți.”, a mai declarat Topalov.

Reclamă 4 / 0/3

Anunțul lui Rinat Ahmetov: „Nu poate fi iertată această tragedie”

Rinat Ahmetov, patronul uzinei Azovstal, acolo unde se dau lupte teribile între armata Rusiei şi cea a Ucrainei, a spus că soldaţii trimişi de Vladimir Putin vor fi pedepsiţi.

Mai mult, Ahmetov spune că în Mariupol este cea mai mare catrastrofă din Ucraina, având în vedere asediul declanşat de ruşi.

Mariupol a fost, este și va fi ucrainean. Apărătorii noștri luptă eroic pentru fiecare metru de pământ ucrainean. Sunt mândru că fortăreața rezistenței se află la uzina Azovstal. Cred că armata noastră va apăra orașul, iar civilii vor fi evacuați.

Cred că armata rusă va fi pedepsită pentru toate crimele comise în Ucraina și în Mariupol. Mariupol este cea mai profundă tragedie și catastrofă, care nu poate fi iertată”, a subliniat Ahmetov, citat de sport.ua.

 

Recomandări
  • Dezvăluirea lui Dmytro Topalov, jucătorul care a scăpat din infernul de la Mariupol
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și