Închide meniul
Foto

„Era mare cuceritor!” Imagine rară cu Cristi Borcea în liceu. Cum arăta şi ce îi plăcea să le facă admiratoarelor

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 martie 2024, 11:03

„Era mare cuceritor!” Imagine rară cu Cristi Borcea în liceu. Cum arăta şi ce îi plăcea să le facă admiratoarelor

Imagine rară cu Cristi Borcea în liceu

Cristi Borcea, în timpul unui interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport

Imagine rară cu Cristi Borcea în liceu. Cum arăta actualul soţ al Valentinel Pelinel şi ce îi plăcea să le facă admiratoarelor. Lui Borcea îi plăceau femeile încă de pe băncile şcolii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a divorţat de două ori şi are 9 copii cu 4 femei difererite. Şarmul şi farmecul l-a avut încă din adolescenţă. Şi în liceu, Cristi Borcea era un adevărat cuceritor. Iar o imagine rară cu fostul acţionar de la Dinamo în liceu este o dovadă că acesta era curtat de fete şi atunci. (VEZI IMAGINE RARĂ CU BORCEA ÎN LICEU ÎN GALERIA FOTO)

Imagine rară cu Cristi Borcea în liceu. Cum arăta şi ce îi plăcea să le facă admiratoarelor

Chiar şi fostele colege ale lui Cristi Borcea spuneau că acesta avea un succes nebun la fete. Mai mult, acestuia îi plăcea să se fotografieze cu fetele şi le făcea dedicaţii cu autograf. „Era mare cuceritor. Juca fotbal la Progresul București. Ca elev era mediocru, dar se descurca”, a spus o colegă a lui Cristi Borcea, conform libertatea.ro.

Nicio soţie a lui Cristi Borcea nu a scăpat! Ce le-a putut face milionarul român

Nicio soţie a lui Cristi Borcea (54 de ani) nu a scăpat de o regulă strictă impusă de fostul patron al lui Dinamo. Chiar milionarul, care are 9 copii cu 4 femei, a dezvăluit care a fost decizia drastică luată pe durata fiecărei căsnicii.

Omul de afaceri a fost căsătorit cu Mihaela Borcea şi Alina Vidican, dar a ajuns de fiecare dată la divorţ. În 2018 a dus-o la altar şi pe Valentina Pelinel. Acum, „Leonidas” anunţă că şi-a găsit, într-un sfârşit, liniştea şi fericirea.

Reclamă

Cristi Borcea are o avere estimată la 90 de milioane de euro. Fostul conducător al lui Dinamo a ţinut să afirme că niciodată nu a trecut vreun bun pe numele soţiei. Toată averea este trecută pe numele copiilor, sau pe a mamei lui.

Mai mult, în cazul în care se va ajunge la divorţ, Valentina Pelinel nu va încasa niciun ban de la Borcea. A fost de acord cu o separare de bunuri încă dinainte de nuntă.

Mihaela are casă, are toate cele pe care le-am făcut. I-am lăsat foarte multe și Mihaelei. Dar Alina casa… este pe numele copiilor. Eu asigur toate condițiile, absolut tot. Cu Valentina am separare de bunuri. Și tot ce am luat copiilor, apartamente unde au chirii, sunt pe numele copiilor. Doar pe numele copiilor.

Reclamă 4 / 0/3

Știi de ce? În momentul în care dai femeilor, eu având mai multe și mai mulți copii… după un timp, ele cred că li se cuvine. Nu sunt mulțumite să spună: ‘Doamne, ce ne-a dat și cum ne-a ținut’. Nu! Mai bine nu. Mai bine copiilor! Eu am vorbit cu Valentina și mi-a spus că pe ea nu o interesează. Am luptat amândoi, am trecut prin momente grele, a fost lângă mine în momente grele și am făcut separare de bunuri la început„, a declarat Cristi Borcea în podcastul Tare de Tot.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Melissa Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile Vezi toate știrile
Citește și