Închide meniul
Foto

„Este îngerul meu!” Anamaria Prodan este în culmea fericirii! Dovezi clare de iubire

Publicat: 28 februarie 2023, 9:37

„Este îngerul meu!” Anamaria Prodan este în culmea fericirii! Dovezi clare de iubire

Anamaria Prodan este în culmea fericirii

Instagram

Anamaria Prodan este în culmea fericirii atunci când este împreună cu persoanele dragi. Ultima postare în care apare alături de fiica sa cea mică, Sarah, este elocventă în acest sens.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan nu ezită niciodată să îşi afişeze dragostea maternă. Vedeta îşi iubeşte copiii ca pe ochii din cap. Anamaria Prodan se mândreşte cu două fete superbe, dar şi cu Bebeto, băiatul din căsnicia cu Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan este în culmea fericirii

Anamaria Prodan a postat o imagine în care apare alături de Sarah Dumitrescu, fiica sa cea mică. „Ea este îngerul meu! Îmi iubesc fiica„, este mesajul care însoţeşte imaginea cu cele două.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Cine este bărbatul care o emoționează până la lacrimi pe Sarah Dumitrescu

S-a aflat cine este bărbatul care o emoționează până la lacrimi pe Sarah Dumitrescu. Fiica Anamariei Prodan a vorbit la superlativ despre tatăl său, Tiberiu Dumitrescu. Tânăra de 23 de ani a spus că tatăl său este idolul ei.

Sarah Dumitrescu a declarat că nu a întâlnit niciodată o persoană precum Tiberiu Dumitrescu. Tânăra a moștenit pasiunea acestuia, baschetul. Fiica Anamariei Prodan vrea să-i îndeplinească marele vis tatălui ei și să ajungă o jucătoare de top.

Cine este bărbatul care o emoționează până la lacrimi pe Sarah Dumitrescu

„Cred că tata este idolul meu, am mulți idoli cunoscuți și așa, dar a fost langa mine non stop. Nu am întâlnit un om să îți fie alături cum mi-a fost el și nu știu, parcă o fac și pentru el… Să mă vadă pe mine, să își traiască visul prin mine, daca el n-a putut”, a spus Sarah Dumitrescu, în exclusivitate pentru as.ro.

Sarah este legitimată la Cal Poly Mustangs, echipă care reprezintă California Polytechnic State University, din San Luis Obispo.

Sarah Dumitrescu, despre diferențele dintre SUA și România

Sarah Dumitrescu a dezvăluit că nimic nu s-a comparat cu momentul în care s-a mutat în Statele Unite. În încercarea de a trăi visul american, a avut probleme de adaptare. Acum, se felicită că a trecut cu bine peste acea perioadă.

Am plecat din România la sfârșitul clasei a 7-a. Am făcut liceul acolo. Primul an în care m-am mutat plângeam în fiecare zi. Îi ziceam lui mama că nu mai vreau în America. Mi-a fost foarte greu primul an, însă după ce m-am obișnuit au fost cei mai frumoși ani din viața mea„, a recunoscut Sarah Dumitrescu pentru antenastars.ro.

„Ai fost abordată de fotbalişti?”. Fiica cea mică a Anamariei Prodan nu s-a mai ferit

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, nu s-a mai ferit şi a oferit detalii spectaculoase din viaţa privată. Tânăra în vârstă de 23 de ani îi calcă pe urme tatălui ei, Tiberiu Dumitrescu, şi joacă baschet. Este legitimată în Statele Unite, la Cal Poly Mustangs, dar în 2022 a trecut prin mai multe operaţii şi avut nevoie de o lungă recuperare.

Sarah a stat alături de mama ei în cea mai grea perioadă din carieră. Jucătorii impresariaţi de Anamaria Prodan nu o interesează pe fiica din prima căsnicie a vedetei care a împlinit 50 de ani.

„(Reporter: Fotbaliştii români te-au abordat până acum sau sunt mai temători din cauza mamei tale?) Nu, sincer… niciodată nu m-am prezentat să mă poată aborda cineva. Nu sunt interesată acum.

(Reporter: Dar au încercat prin tine să ajungă la mama ta?) Hmmm, da! Încerc să văd partea bună în oameni, dar cred că da„, a declarat Sarah Dumitrescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Sarah este o prezenţă activă pe reţelele sociale. Are aproape 150.000 de urmăritori pe contul său de Instagram. Uimeşte cu fiecare apariţie (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Fiica cea mică a Anamariei Prodan s-a apucat de baschet încă de când avea 10 ani. De la 12 ani s-a mutat singură, în încercarea de a-și îndeplini visul și a deveni jucătoare profesionistă. În 2022 a trecut prin clipe grele şi a avut nevoie de o nouă intervenţie chirurgicală la genunchi.

Sunt deja la a treia operație, mă simt foarte bine. Am fost operata în septembrie. Prima a fost cea mai grea, dar Doamne Ajuta să nu mă accidentez iar. Mă simt foarte bine acum. Mă simt stăpână pe picioare și merg la recuperare în fiecare zi și chiar mă simt foarte foarte bine„, spunea Sarah Dumitrescu, anul trecut.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și