Închide meniul

EXCLUSIV | Reacția românilor aflați în Turcia, după cutremurul devastator care a zguduit țara: ”Este o adevărată tragedie”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 30 octombrie 2020, 12:44 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

EXCLUSIV | Reacția românilor aflați în Turcia, după cutremurul devastator care a zguduit țara: ”Este o adevărată tragedie”

ProfimediaImages

Cutremur devastator în Turcia

Unul dintre jucătorii români aflați în Turcia, Silviu Lung Jr, nu l-a simțit, fiind la 900 de km de Izmir, locul afectat cel mai grav de cutremur. Acolo s-au prăbușit peste 20 de clădiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul celor de la Kayserispor susține însă că ”a fost o adevărată catastrofă”, în zona Izimirului.

Silviu Lung Jr nu a simțit cutremurul

Eu dormeam, nu l-am simțit. Nu știu dacă s-a simțit și în oraș. În regiunea mea nu s-a simțit, nu sunt oameni pe stradă. 

Suntem la 900 de km de zona respectivă. În zona Izmirului a fost o catastrofă. 

Silviu Lung: ”Este o adevărată tragedie!”

Este o adevărată tragedie. Din ce am văzut au căzut blocuri, lumea este foarte speriată, din ce am văzut a fost un cutremur foarte puternic.

Reclamă

Mie nu mi-e frică de cutremure pentru că am locuit în Japonia un an de zile și acolo am prins multe cutremure”, a declarat Silviu Lung pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și