Închide meniul
Foto

Femeia care i-a sucit mințile lui Ion Țiriac, apariție amețitoare în costum de baie. Cum poate să arate la 46 de ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 iulie 2022, 21:36

Femeia care i-a sucit mințile lui Ion Țiriac, apariție amețitoare în costum de baie. Cum poate să arate la 46 de ani

Ion Țiriac și Irina Deleanu ar fi fost într-o relație

Colaj cu Ion Țiriac și Irina Deleanu / Instagram

Irina Deleanu, care ar fi avut o relație cu Ion Țiriac, face senzație cu formele de invidiat. Deși are 46 de ani, fosta gimnastă se menține într-o formă excelentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Deleanu a plecat în vacanță în Marbella, iar pozele postate de acolo aprind imaginația fanilor. În ultima postare, cea care s-ar fi iubit cu Ion Țiriac a apărut doar în costum de baie.

Irina Deleanu, presupusa iubită a lui Ion Țiriac, apariție amețitoare în costum de baie

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Irina Deleanu (@irinadeleanu)

Irina Deleanu este fostă medaliată cu bronz la Campionatul European din 1990 și la Campionatul Mondial din 1992.

Deși există o diferență de 37 de ani între Irina Deleanu și Ion Țiriac, cei doi ar fi avut o relație pasională.  Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată. În 1963 a ajuns la altar cu Erika Braedt, dar povestea lor de dragoste a durat numai doi ani.

Reclamă

Revista Forbes a anunţat că Ion Ţiriac a revenit în fruntea topului celor mai bogaţi români. El are o avere de 1.3 miliarde de dolari, una cu 200 de milioane mai mare decât anul trecut.

Ion Țiriac a invitat-o pe Irina Deleanu la un eveniment de lux

Ion Țiriac și-a inaugurat în cursul acestei săptămâni noua clădire de birouri din centrul Bucureștiului, „Țiriac Tower”.

La evenimentul de „5 stele” de la „bijuteria” miliardarului român au participat nume răsunătoare din sportul românesc, precum Nadia Comăneci, Camelia Potec, Elisabeta Lipă și Irina Deleanu. Despre ultima s-a scris că ar fi avut o relație de dragoste cu Ion Țiriac, care a durat o perioadă lungă de timp.

Reclamă 4 / 0/3

În ciuda faptului că s-ar fi despărțit, cei doi au rămas în relații bune. Din acest motiv, omul de afaceri a hotărât s-o invite la evenimentul de inaugurarea „Țiriac Tower”, iar Irina Deleanu a acceptat.

Visul neîmplinit al lui Ion Ţiriac, la 83 de ani

Se cunoaşte care este visul neîmplinit al lui Ion Ţiriac. Chiar dacă a avut o carieră de senzaţie şi a făcut o avere uriaşă, fostul jucător de tenis are un singur regret. Îi pare rău că nu a avut mai mulţi copii şi o viaţă în care să aibă un program bine stabilit.

Ţiriac şi-ar fi dorit chiar să bată „recordul” lui Cristi Borcea, cel care are 9 copii cu 4 femei. Miliardarul ave de gând să aibă 20 de copii şi să fie românul implicat în sport cu cea mai numeroasă familie.

Ion Țiriac are trei copii oficiali. Primul, Ion Ion, în vârstă de 45 de ani, e rezultatul mariajului cu Mikette von Issenberg. Ceilalți doi, Karim și Ioana Natalia, de 26 și 24 de ani, sunt făcuți cu clebera jurnalistă egipteană Sophie Ayad.

Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 8 dimineața, să termin la 17, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe. Pentru că eu am fost tot timpul cu mai puțin talent și cu mai multă muncă.

Am încercat întotdeauna să fiu un pic mai bun mâine decât azi. Și asta, la un moment dat, preia controlul asupra ta. Și asta înseamnă că nu îți poți împărți timpul„, a declarat, anul trecut, Ion Ţiriac, potrivit ziare.com.

Reclamă
Recomandări
  • Femeia care i-a sucit mințile lui Ion Țiriac, apariție amețitoare în costum de baie
  • Cum poate să arate la 46 de ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și