Închide meniul
Foto

Femeia care l-a „cuminţit” pe Adrian Ropotan s-a dezbrăcat de inhibiţii. Fiica românului celebru a făcut senzaţie

Publicat: 31 mai 2024, 18:17

Reclamă
Femeia care l-a „cuminţit” pe Adrian Ropotan s-a dezbrăcat de inhibiţii. Fiica românului celebru a făcut senzaţie

Femeia care l-a "cuminţit" pe Adrian Ropotan s-a dezbrăcat de inhibiţii

Raluca Ropotan, alături de Adrian Ropotan / Instagram

Raluca Ropotan, femeia care l-a „cuminţit” pe fostul fotbalist Adrian Ropotan, s-a dezbrăcat de inhibiţii şi a făcut senzaţie într-o locaţie de lux. Fosta asistentă TV a întors toate privirile în concediul pe care şi-l petrece în Insulele Baleare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta asistentă TV are 33 de ani şi este chiar fiica românului celebru Stelian Ogică. Ea este de mai bine de un deceniu într-o relaţie cu fostul jucător al lui Dinamo. Cei doi au un fiu, pe Ivan.

Femeia care l-a „cuminţit” pe Adrian Ropotan s-a dezbrăcat de inhibiţii

Raluca Ropotan, care este de o frumuseţe ieşită din comun, a postat mai multe imagini „fierbinţi” pe reţelele sociale (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Îmbrăcată într-un costum de baie alb, soţia lui Adrian Ropotan şi-a dat peste cap urmăritorii de pe Instagram.

Raluca a făcut show total. Ea a şi dezvăluit, în trecut, cum reuşeşte să se menţină în formă.

Încerc, e destul de greu acum să mă întrețin, dar încerc. Poate nu toată lumea recunoaște, dar e important. Încerc să am o alimentație echilibrată, cu toate că, de multe ori, fac excese. Știu, nu-i corect, dar sunt sinceră. Încerc să mă reglez o perioadă.

Reclamă
Reclamă 4

În mod normal, cumva să am un regim alimentar sănătos, pentru că, de când îl avem și pe Ivan, el mănâncă doar mâncare gătită în casă. Evităm, în timpul săptămânii, restaurantele sau fast-food, adică chiar nu mâncăm”, a spus anul trecut Raluca Ropotan, la Antena Stars.

Adrian Ropotan, dezvăluiri de senzaţie despre episodul „Steaua e numai una!”

Soţul Ralucăi a avut o carieră „zbuciumată”. În 2008, Adrian Ropotan a petrecut alături de Gabi Torje şi Cristi Pulhac pe maneaua „Steaua e numai una!„. Ropotan a dezvăluit, la AS.ro LIVE, „tratamentul” de care a avut parte la următorul meci.

Era meciul cu FC Argeş, parcă! Era o ceaţă nebună. Am zis, bă, am scăpat, nu prea mă văd ăştia pe aici, nu prea mă înjură aici. Era antrenor domnul Mircea Rednic şi m-a şi schimbat în minutul 70 şi ceva parcă. Şi au început. Am luat-o aşa frumos pe lângă teren. Mi-am luat drumul mai lung, dar nu prin faţa galeriei. Dacă o iau, o iau de la persoanele care nu prea sunt aici. Până am ajuns la tunelul de la vestiare, aveam frigiderul plin. Dacă ne raportăm la momentul de faţă e o chestie amuzantă.

Reclamă

E o perioadă din viaţa mea care a trecut, o să o povestesc copiilor, nepoţilor. Am în minte acum toată acţiunea. Era cu un aparat de fotografiat. Era iubita unui invitat. Nu am realizat că suntem filmaţi. Am zis, bă, stăm în casa omului, nu are ce să se întâmple. Am zis că putem să ne dăm arama pe faţă. S-a cântat, dar a fost o glumă. A fost pus şi o manea cu Dinamo. Unii cântau, alţii nu cântau că erau muţi. Erau puţin ameţiţi„, a spus Adrian Ropotan.

Adrian Ropotan a recunoscut și ce amendă a primit după acel episod. A fost lăsat fără 5.000 de euro după escapada cu Gabi Torje şi Cristi Pulhac.

S-a întâmplat, a fost o glumă. Eram tineri. Am avut o problemă financiară, în primul rând. Am avut o amendă de 5.000 de euro. I-am plătit, ne-am asumat. Erau mici salariile, la Dinamo am pornit cu biletul de autobuz„, a mai spus Adrian Ropotan.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:16

Gigi Becali, după România – Olanda 0-3: „Trebuia să fie 17-0, s-a bătut Dacia cu Rolls Royce”! Ce schimbări trebuia să facă Edi

13:52

Ionel Ganea a tras concluziile după România – Olanda 0-3: „Trebuia abordat altfel meciul, cu o altă tactică”!

13:02

Programul primelor două etape din Liga 1! Când se joacă CFR – Dinamo și Rapid – CFR

13:01

Scoţienii au luat decizia legată de Ianis Hagi, după meciurile disputate în tricoul României, la EURO 2024

12:46

Tricolorul titularizat de Edi Iordănescu la fiecare meci de la EURO a vorbit despre transferul uriaş: „O echipă imensă”

12:11

FotoGestul superb al tricolorilor după ce au fost eliminaţi de la EURO! Jucătorii lui Edi Iordănescu au avut şi un mesaj pentru gazde

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și