Închide meniul
Foto

Femeia care l-a dat peste cap pe Cristi Borcea își ia copiii și se mută într-o casă de 20 de milioane de dolari!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 noiembrie 2022, 18:31

Femeia care l-a dat peste cap pe Cristi Borcea își ia copiii și se mută într-o casă de 20 de milioane de dolari!

Cristi Borcea, transformare radicală

Cristi Borcea, în cadrul unui eveniment /

Shakira, femeia care l-a dat peste cap pe Cristi Borcea, își va lua copiii și se va muta într-o casă de 20 de milioane de dolari, la începutul anului viitor. Celebra cântăreață columbiană, în vârstă de 45 de ani, s-a despărțit în vară de Gerard Pique (35 de ani), după o relație de 12 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi au luat o decizie radicală, la 5 ani de la separare. După o serie lungă de discuții, Shakira și Gerard Pique au ajuns la un numitor comun.

Femeia care l-a dat peste cap pe Cristi Borcea își ia copiii și se mută într-o casă de vis, la Miami

Cei doi au semnat actele de custodie, iar Pique și-a dat acceptul ca artista să îi ia pe cei doi copii, Sasha (7 ani) și Milan (9 ani), și să se mute la Miami. Fostul fotbalist, retras recent din activitate, va putea veni în vizită în Statele Unite oricând va dori. Pique va continua să locuiască la Barcelona.

„Am semnat un acord de custodie. Singurul nostru obiectiv este să oferim copiilor noștri cea mai mare siguranță și protecție. Sperăm că își pot continua viața într-un mediu sigur și calm”, a fost anunțul făcut de cei doi, potrivit TMZ.

Între timp, presa internațională a aflat cum va arăta casa în care Shakira va locui alături de cei doi copii. Este vorba despre o vilă de vis, în valoare de 20 milioane de dolari. Casa din Miami are 6 dormitoare, 8 băi și o piscină exterioară, anunță presa internațională, citată de Click.

Reclamă
Cum arată casa Shakirei, din Miami
Cum arată casa Shakirei, din Miami

Dacă au rezolvat deja problema custodiei, lucrurile nu se anunță așa simple în privința împărțirii averii. De-a lungul timpului, Shakira și Gerard Pique au strâns o avere fabuloasă, estimată la 700 milioane de euro, care va trebui împărțită.

De asemenea, cei doi vor trebui să se înțeleagă și în privința proprietăților pe care le dețin în Barcelona, Barranquilla, Miami, Capri, New York, Punta del Este şi Bahamas.

După despărțirea de Shakira, Pique a apărut în public alături de noua sa parteneră, Clara Chia Marti, o studentă de 22 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea a fost „fermecat” ani de zile de Shakira

Shakira putea să îi cânte lui Borcea la nunta din 2011 cu Alina Vidican, cea de a doua soţie. Chiar naşul de atunci, Gigi Becali, a vrut să îi ofere 500.000 de euro artistei pentru a veni să cânte la nunta lui Borcea.

Până la urmă, planul patronului FCSB nu s-a mai concretizat, iar Borcea a venit, la acel moment, cu explicaţii.

“Îmi place Shakira, nu degeaba îi imitam dansul la victoriile dinamoviştilor. Dar eu vreau nuntă, nu spectacol. Nu vă daţi seama ce-ar fi fost în Bucureşti dacă o aduceam pe Shakira? De la aeroport începea show-ul. Îi mulţumesc naşului Gigi pentru intenţie, dar şi fără Shakira va ieşi o nuntă ca-n basme. Vă asigur eu”, spunea Cristi Borcea, la acel moment, conform Libertatea.

Gigi Becali a dat înapoi când a auzit cât cere Shakira pentru a cânta la nunta lui Borcea.

„Am contactat-o pe Shakira si cere 500.000 de euro, daca voia o sută, două de mii de euro, dădeam, dar 500.000 nu dau pe criza asta financiară, pentru că ar putea zice lumea ca tocmai acum m-am găsit să fac aşa ceva”, spunea, în 2011, Gigi Becali.

Recomandări
  • Femeia care l-a dat peste cap pe Cristi Borcea își ia copiii și se mută într-o casă de 20 de milioane de dolari!
  • Cum arată vila de vis din Miami

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:03 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și