Închide meniul
Foto

Femeia celebră, care şi-a dat afară din casă tatăl copilului, este în culmea fericirii: „Poate o să vă fac o surpriză!”

Reclamă

Publicat: 30 noiembrie 2022, 16:42

Adelina Nica, fosta iubită a lui Mihai Costea, cu care are şi un copil, a făcut un anunţ uriaş. Aceasta a spus că este într-o relaţie şi că este mai fericită ca niciodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adelina Nica a postat pe reţelele de socializare un mesaj care a părut că este un nou atac la fostul său iubit. Femeia a revenit cu explicaţii suplimentare şi a precizat că citatul postat nu are nicio legătură cu fostul său partener, de care s-a despărţit cu scandal.

Oamenii reapar în viată noastră în momentul în care credem că aceștia nu mai au loc în ea„, a fost citatul postat de Adelina Nica.

Mi-a plăcut mie textul. Eu nu fac din astea. Eu sunt directă, nu este cu subînțeles, mi-a plăcut și atât. Nu fac referire la niciun bărbat din trecutul meu. Trecutul e trecut, prezentul contează”, au fost explicaţiile date de femeie pentru antenastars.ro, care a vorbit şi despre relaţia pe care o are.

Femeia celebră care şi-a dat afară din casă tatăl copilului este în culmea fericirii

Poate în viitor o să vă fac o surpriză. Ca să se șteargă toți cei la care vă gândiți voi din trecut. Când o să fiu pregătită o să vă dau o declarație drăguță„, a mai spus Adelina Nica.

Reclamă

Mihai Costea a fost dat afară din casă de partenera sa! Femeia cu care are un copil l-a făcut praf: „Nu dau doi bani pe lacrimile lui!”

Mihai Costea a fost dat afară din casă de partenera sa, Adelina Nica, alături de care are un copil de 10 luni. Femeia a dezvăluit că fostul atacant de la FCSB nu s-a implicat destul din punct de vedere financiar în creșterea băiețelului lor.

Mihai Costea se află într-o situație delicată atât pe plan personal, cât și emoțional. Fotbalistul de 33 de ani, care a ajuns să joace în Liga a 4-a din România, a fost părăsit de iubită.

Fostul model a declarat că Mihai Costea nu s-a implicat destul în creșterea copilului. Situația materială slabă a fotbalistului a convins-o pe femeie să îl părăsească. În plus, fostul manechin i-a interzis lui Mihai să-și mai vadă copilul.

Reclamă 4 / 0/3

Pe vremuri, când juca la FCSB, Mihai Costea încasa lunar peste 10.000 de euro din partea patronului Gigi Becali. Acum, atacantul a ajuns să câștige numai câteva sute de lei pe lună, în Liga a 4-a, la Progresul București 2005.

Primii bani de la FCSB, 150.000 de euro, i-a dat pe o maşină de lux. După salarii de zeci de mii de euro, el joacă acum pe 300 de lei la victorie şi 100 de lei la egal.

„Că se plânge el că nu își poate vedea copilul e treaba lui, pe mine nu mă interesează, nu dau nici doi bani pe lacrimile lui. El nu își vede copilul pentru că acest copil crește, iar creșterea este costisitoare, iar el nu se implică deloc în asta. Cine are copil poate să înțeleagă situația, cine nu…

Nici eu nu am vrut să se ajungă aici, să nu fiu cu tatăl copilului. Poate și copilului îi este greu, dar nu se poate să îl țin în casă doar pentru a face figurație. Nu se poate să stai o viață pe banii femeii, să nu faci nimic. Noi am avut o relație, nu a fost o joacă.

Nu am făcut copilul cu el pentru că era vreun bogătan, l-am făcut pentru că am vrut, am stat în aceeași casă, am avut relație. Nu se pune problema unei împăcări între noi, ar fi culmea. E adevărat, nu își vede copilul. Dar, ca să fie clar: copilul nu crește cu o vizită. Copilul are nevoi. Are nevoie de bani de mâncare, de bani de haine, bani de bonă, bani de toate cele necesare. Nu sunt eu femeia rea care nu îl lasă să își vadă copilul, asta e sigur.”, a spus Adelina Nica, pentru Fanatik.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și