Închide meniul
Foto

Femeia celebră care tocmai ar fi fost lăsată însărcinată de Vladimir Putin. Anunţ şoc pentru liderul de la Kremlin

Reclamă

Publicat: 9 mai 2022, 9:33

Femeia celebră care tocmai ar fi fost lăsată însărcinată de Vladimir Putin. Anunţ şoc pentru liderul de la Kremlin

Cum este omagiată amanta lui Vladimir Putin la televiziunea de stat din Rusia

Vladimir Putin ar fi într-o relaţie cu Alina Kabaeva / Profimediaimages

Femeia celebră care ar fi fost lăsată însărcinată cu Vladimir Putin. Alina Kabaeva, fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică, ar fi din nou însărcinată cu liderul de la Kremlin. Preşedintele Rusiei a aflat că va fi din nou tată chiar în momentul în care pregătea parada de 9 mai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii de la thesun.co.uk au făcut anunţul care este cu adevărat surprinzător. Kabaeva, care este cu 31 de ani mai tânără decât Putin, are deja patru copii. Cel puţin doi dintre aceştia i-ar fi făcut cu Putin.

Femeia celebră care ar fi fost lăsată însărcinată de Vladimir Putin

Reacţia celui care a declanşat războiul din Ucraina, în urmă cu 75 de zile, nu ar fi fost pe placul celei care este considerată „cea mai flexibilă femeie din Rusia”.

Putin a fost uluit să descopere că iubita lui este din nou însărcinată, s-a aflat ieri la Moscova. Sursele susțin că președintele s-a înfuriat când a apărut vestea, în timp ce se pregătea să-și etaleze mașina de război la parada de astăzi din Piața Roșie„, anunţă jurnaliştii britanici.

În ultimele două luni, Kabaeva ar fi fost ascunsă într-un buncăr din Elveţia, împreună cu cei patru copii ai săi. Totuşi, de curând a avut o primă apariţie publică de la izbucnirea conflictului armat şi a fost văzută în Rusia.

Reclamă

Fosta gimnastă ar avea minimum „doi copii secreţi” cu Putin. Primul băiat ar fi fost născut în Elveţia, în 2015. Al doilea s-a născut patru ani mai târziu, la Moscova.

Un medic obstrecian de origine sovietică, care are şi paşaport elveţian şi îl ştie pe Putin de peste trei decenii, a recunoscut informaţiile apărute în presă.

Relația Alinei cu Putin există. Copiii lor – doi fii – sunt copiii lui Putin. Alina nu avea altă relație. Asta ar fi fost prea periculos pentru ea„, au precizat jurnaliştii britanici.

Reclamă 4 / 0/3

Vladimir Putin şi-a ieşit din minţi când a fost întrebat despre Alina Kabaeva

Liderul de la Kremlin a răbufnit de fiecare dată când cineva a avut curajul să îl întrebe despre femeile din viaţa lui. A exclus că ar fi într-o relaţie cu fosta gimnastă şi i-a apostrofat pe cei care „se târâie, cu fanteziile lor erotice, prin vieţile altora„.

Am o viaţă privată şi nu vă permit amestecul. Trebuie să îmi fie respectată„, a ameninţat Vladimir Putin, potrivit mirror.co.uk.

Cu cine s-ar fi mai iubit Vladimir Putin

Vladimir Putin a fost căsătorit cu Lyudmila Putin, cea cu care are două fiice. Este vorba de Maria, născută în 1985, şi Ekaterina, cea care are s-a născut un an mai târziu. Cei doi au divorţat.

Cu 20 de ani în urmă, preşedintele Rusiei ar fi avut o relaţie şi cu Svetlana Krivonogikh, cea care i-a fost menajeră şi i-a devenit amantă.

Şi Miss Rusia 2003 l-a fermecat pe Vladimir Putin. Este vorba de Victoria Lopyreva. Modelul s-a întâlnit apoi cu fostul mijlocaş al lui Manchester United, Henrikh Mkhitaryan.

În ultima perioadă singura relaţie în care ar fi fost Vladimir Putin este cea cu Alina Kabaeva. Totuşi, din 2007 idila lor este negată în permanenţă de preşedintele Rusiei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și