Închide meniul

Femeia luată la palme de soţ într-un club de fiţe a rupt tăcerea: „Lucrurile au scăpat de sub control”

Antena Sport Publicat: 4 ianuarie 2023, 9:46 / Actualizat: 4 ianuarie 2023, 12:50

Reclamă
Femeia luată la palme de soţ într-un club de fiţe a rupt tăcerea: „Lucrurile au scăpat de sub control

Femeia luată la palme de soţ într-un club de fiţe a rupt tăcerea

Femeia luată la palme de soţ într-un club de fiţe a rupt tăcerea / Captură TMZ

Femeia luată la palme de soţ într-un club de fiţe a rupt tăcerea. Aceasta a recunoscut că lucrurile au scăpat de sub control din cauza consumului prea mare de alcool.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anne, soţia celebrului Dana White, şeful UFC, a sărit însă în apărarea soţului său, pentru a nu-i denigra imaginea. Aceasta susţine că este primul episod de acest gen între ea şi bărbatul de 53 de ani.

Femeia luată la palme de soţ într-un club de fiţe a rupt tăcerea

„Să spui că e lipsă de caracter pentru el este o afirmaţie greşită. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată. Din păcate, am băut amândoi prea mult de Revelion şi lucrurile au scăpat de sub control, de ambele părţi. Am vorbit despre asta ca o familie şi ne-am cerut scuze reciproc”, a spus Anne, citată de TMZ.

De cealaltă parte, Dana White şi-a cerut scuze public pentru gestul făcut, mai ales că, de-a lungul timpului, acesta a condamnat mai mulţi sportivi care au fost implicaţi în asemenea scandaluri.

Dana White: „Mi-e ruşine”

„Este o situaţie oribilă. Mi-e ruşine. Avem trei copii şi, de când s-a viralizat acel clip, le-am arătat imaginile copiilor şi ne-am concentrat mai mult pe situaţia din familia noastră.

Reclamă

Sunt unul dintre cei care spun că nu există nicio scuză pentru un bărbat care loveşte o femeie şi uite ce am făcut. Oamenii vor avea opinii şi aceste vor fi adevărate, mai ales în ceea ce mă priveşte. Nu pui mâna pe o femeie, niciodată.

Eu şi soţia mea am ieşit în oraş în noaptea de Revelion şi din păcate asta s-a întâmplat”, a spus Dana White, pentru sursa citată.

Dana White şi soţia acestuia s-au bătut în club

Dana White, președintele UFC, a avut parte de un Revelion agitat. Acesta a fost alături de soția sa, Anne, într-un club de fițe din Mexic, acolo unde au avut parte de un mic scandal chiar în loja VIP unde stăteau. (VEZI VIDEO AICI)

Reclamă 4 / 0/3

Cei doi erau foarte ”întoxicați” conform martorilor. La un moment dat, soția lui Dana își pune capul în palme, fiind afectată discuția pe care cei doi o aveau. Dana încearcă să o consoleze, dar femeia se trage de lângă el și îi dă o palmă cu toată forța.

După acest episod, majoritatea oamenilor se amuză pe seama lui Dana White. Acesta a avut de-a lungul timpului probleme cu sportivi din UFC care și-au rănit partenerele de viață. Un caz celebru este cel al lui Jon Jones. Unii au comentat că ”o să își acorde singur bonusul de meciul serii”, alții au spus că Dana White, care și-a lansat recent o competiție de dat palme, ”a mers prea departe cu promovarea”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și