Închide meniul
Foto

Soţia lui Leonard Doroftei, dezvăluiri rare despre soţul său: „Era să leşin!” Cum i-a unit destinul fără voia lor

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 martie 2024, 8:32

Soţia lui Leonard Doroftei, dezvăluiri rare despre soţul său: „Era să leşin!” Cum i-a unit destinul fără voia lor

Soţia lui Leonard Doroftei, dezvăluiri rare despre soţul său

Leonard Doroftei şi soţia lui / Facebook

Soţia lui Leonard Doroftei a făcut dezvăluiri rare despre soţul său. Într-un interviu rar acordat în urmă cu câţiva ani, Monica Doroftei a vorbit despre momentul în care s-au cunoscut, dar şi despre cererea în căsătorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Monica l-a cunoscut pe Leonard Doroftei la vârsta de 16 ani. Întâlnirea dintre cei doi nu a fost una programată, iar soţia lui Leonard Doroftei „a dat vina” pe destin. Cu emoţie în glas, Monica Doroftei şi-a adus aminte şi de momentul în care a fost cerută în căsătorie de soţul său. Cei doi sunt împreună de peste 30 de ani şi au 3 copii superbi. (VEZI IMAGINI RARE CU FAMILIA LUI LEONARD DOROFTEI)

Soţia lui Leonard Doroftei, dezvăluiri rare despre soţul său

„Ne-am cunoscut în primăvara anului 1992,la mătușa lui,respectiv nașa părinților mei. Cred că a fost destinul, pentru că inițial nu am vrut să-i însoțesc pe ai mei în acea vizită. Aveam 16 ani și nu exagerez când spun că a fost dragoste la prima vedere. Pur și simplu am rezonat! Era un tip vesel, interesant și…mai ales curios! Mi-a pus o grămadă de întrebări… acum ne amuzăm când ne amintim!… am fost supusă, practic, unui test de personalitate. Și acum îmi aduc aminte cum era îmbrăcat și felul în care încerca să se apropie de mine. În timp am descoperit la el o grămadă de calități: inteligență, inventivitate, blândețe, curaj ,iubire necondiționată și lista poate să continue.

Trecuseră doi ani și jumătate și ne aflam pe stradă ,simțeam că nu mai putem sta unul departe de celălalt și dintr-o dată mi-a spus că mă iubește și că vrea sa fim împreună și că-și dorește mai mult decât orice sa fiu soția lui. Am simțit că leșin! Îl iubeam cu toată ființa mea”, a spus Monica Doroftei în trecut, conform femeide10.ro.

Cine a putut să îl ajute pe Leonard Doroftei să o ia de la zero în Canada

Leonard Doroftei a dezvăluit cine l-a ajutat să o poată lua de la zero în Canada, acolo unde a devenit antrenor de box. Într-un moment în care nu-şi găsea locul, marele nostru campion a primit o mână de ajutor de la un alt român.

Reclamă
Acesta, deţinătorul unei firme de transporturi din Canada, i-a oferit un spaţiu într-o hală pentru a avea propria sală de box. Mai mult, acesta nu îi cere bani „Moşului” pentru utilităţi.

„Sunt mândru. Practic, mă plimb prin toată America. Primesc mesaje de la oameni de peste tot. Mi-a dat o bucată din hala lui. “Fă-ți sală!”.

Nu-mi ia niciun ban pe aer condiționat, pe căldură. Cine mai face lucrurile astea în ziua de azi? Am făcut sala asta aici să prind cât mai multă experiență și să mă întorc la București.

Planul e ca în 2024 să fiu din nou acasă. Nu cred că mai pot. Sunt pregătit să o iau iar de la zero. Bani sunt. Am niște bani puși deoparte. Voi face o sală mică în România, mă bazez pe o anumită clientelă”, a dezvăluit Doroftei, citat de gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și