Închide meniul
Foto

Fiica lui Gabi Balint s-a filmat fără sutien! Cum au reacţionat fanii când au văzut imaginile provocatoare cu Denisa Balint

Publicat: 24 septembrie 2023, 18:59

Reclamă
Fiica lui Gabi Balint s-a filmat fără sutien! Cum au reacţionat fanii când au văzut imaginile provocatoare cu Denisa Balint

Fiica lui Gabi Balint s-a filmat fără sutien!

Denisa Balint, în vacanţă / Instagram

Fiica lui Gabi Balint s-a filmat fără sutien! Denisa Balint este recunoscută pentru dezinvoltura ei afişată pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe contul ei de Instagram, Denisa Balint a publicat mai multe clipuri şi fotografii în care a apărut fără sutien. Peste 1.500 de like-uri a adunat Denisa Balint într-o singură zi de la postarea acelor imagini.

Fiica lui Gabi Balint s-a filmat fără sutien!

„Denisaaa”, „Eşti superbă” şi „Wow” au fost reacţiile fanilor la imaginile incendiare postate de Denisa Balint.

Fiica lui Gabi Balint e urmărită de aproape 13.000 de persoane pe Instagram. Ea a publicat, de-a lungul timpului, nenumărate imagini în care apărea în ipostaze sexy şi de fiecare dată internauţii au fost impresionaţi.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Denisa Balint (@denisa_balint)

Reclamă

Denisa Balint are 24 de ani. Tânăra, care este model, a absolvit facultatea în Spania. Ea a terminat Institutul European de Design.

Ea a avut o vară superbă, distrându-se din plin. Denisa Balint le-a arătat urmăritorilor de pe reţelele de socializare cum a petrecut în locaţiile pe care le-a vizitat, una dintre acestea fiind Halkidiki (Grecia).

Gabi Balint, dezvăluiri la AS.ro LIVE

Gabi Balint a dezvăluit la AS.ro LIVE cum a ajuns să bată penalty în finala Cupei Campionilor Europeni, câștigată de Steaua, la penalty-uri, în fața Barcelonei, scor 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Lăcătuș a fost cel care l-a convins pe Balint să bată penalty. Ambii erau extrem de tineri, ”Fiara” avea 22 de ani, în timp ce Balint avea 23 de ani.

Aveam 23 de ani eu, 22 de ani el. Tot ce am scris eu, așa s-a întâmplat. Eu am bătut penalty pentru că m-a pus el. A zis el: hai. Am zis, eu mai mare ca el, ziceam să nu fiu eu mai așa, am zis: da, mă, bat, dar dacă nu mă întreabă nimeni. După, el a zis: nea Imi, hai că dăm noi”, a dezvăluit Balint la AS.ro LIVE.

Balint a dezvăluit că el și colegii săi au petrecut cu vin, după finala Cupei Campionilor Europeni câștigată de Steaua în 86, în fața celor de la Barcelona.

Nu am știut să ne bucurăm atunci. Noi am realizat atunci când am venit în țară, când am văzut puhoiul de lume la aeroport. Ne-am distrat puțin la hotel, acolo. Ne-au făcut spaniolii un tort, am avut niște vin de-al nostru. Nimeni nu ne știa pe acolo. Am ieșit puțin cu Belo la cumpărături”, a mai spus Balint.

Gheorghe Mustață i-a răspuns lui Gabi Balint, după ce ultraşilor de la FCSB li s-a cerut să recunoscă că „nu au nume şi palmares”

Gheorghe Mustață i-a răspuns lui Gabi Balint, la trei zile după ce legenda Stelei le ceruse ultraşilor de la FCSB li s-a cerut să recunoscă că nu au „nume şi palmares”. Liderul fanilor viecampioanei României i-a transmis un mesaj direct fostului atacant al roş-albaştrilor.

Gabi Balint nu s-a putut abţine şi a răbufnit în momentul în care suporterii FCSB-ului au ajuns în Ghencea. „Suntem noi, Steaua suntem noi”, au scandat aceştia la arena de 100 de milioane de euro. „Ei trebuie să recunoască pentru totdeauna că nu au nimic, nu au nume, nu au palmares”, a spus Balint.

Mustaţă a ţinut să asigure că niciodată nu va jigni o legendă a clubului. Totuşi a ţinut să afirme că FCSB este continuatoarea Stelei.

Reclamă

Gheorghe Mustaţă, despre Gabi Balint: „Niciodată nu jignesc o fostă glorie”

Dacă ai pierdut sigla și numele nu înseamnă că i-a luat cineva continuitatea pe linie sportivă. Mai spunea cineva, pare-mi-se că domnul Balint… Eu îl respect mult de tot.

Niciodată nu jignesc, niciodată nu jignesc o fostă glorie, indiferent dacă m-ar jigni el. Dar vreau să îi spun domnului Balint că în momentul în care continui cu o activitate a unei societăți sau a unui club continuă, acea activitate nu se întrerupe deloc, tot tu ești același om.

Că dacă mi-a luat sigla și mi-a luat și numele nu înseamnă că eu nu am continuat din 47 până în prezent, pentru că Steaua nu și-a întrerupt niciodată activitatea. Dar trecem peste. Vreau să spun și încă o dată le mulțumesc tuturor care au fost alături de mine pentru că eu am arătat documente clare pe care eu le am”, a spus Gheorghe Mustaţă pentru fanatik.ro.

 

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și