Închide meniul
Foto

Fiica lui Ion Țiriac a surprins pe toată lumea! Decizia luată la 25 de ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 noiembrie 2022, 18:52

Fiica lui Ion Țiriac a surprins pe toată lumea! Decizia luată la 25 de ani

Ioana Țiriac este fiica lui Ion Țiriac

Ioana Țiriac este fiica lui Ion Țiriac / Instagram

Fiica lui Ion Țiriac are o nouă pasiune. Ioana are 25 de ani și este de o frumusețe răpitoare. A surprins pe toată lumea cu ultimele ei apariții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana a moștenit deja pasiunea pentru mașini de lux a tatălui ei. Se pare acum este atrasă de cealaltă mare pasiune a lui Ion Țiriac. Tânăra de 25 de ani s-a filmat de mai multe ori când trage cu arma.

Fiica lui Ion Țiriac are o nouă pasiune

Iona Țiriac a postat joi, pe Instagram, un videoclip în care trage la țintă cu pistolul. Sâmbătă a postat o nouă filmare cu arma în mână, însă de această dată a folosit o pușcă.

Instagram Ioana Țiriac
Instagram Ioana Țiriac

Ion Țiriac este un împătimit al trasului cu arma. Miliardarul e cunoscut pentru pasiunea sa pentru vânătoare.

Ion Ţiriac a vorbit despre „singurele plăceri” din viața lui

Miliardarul român a avut o perioadă agitată, în care a vândut turneul de la Madrid, dar și mai multe terenuri, companii și participații la firme, în schimbul cărora ar fi încasat 1.2 miliarde de euro.

Reclamă

Țiriac și-a cumpărat însă, pe durata pandemiei, un domeniu de senzație în „inima” Africii. Jurnaliștii de la evz.ro au dezvăluit că omul de afaceri a achitat 5.5 milioane de euro pentru a cumpăra un resort, în Namibia, de la o familie de elvețieni. A achitat alte 2 milioane de euro în extinderea unui lac natural din zonă.

(Reporter: Mai există timp liber pentru domnul Ion Țiriac?) Singurele mele plăceri sunt cele cu Africa acum, pentru că stau acolo la mine acasă, în Namibia. Acum mă duc și iar stau probabil 2-3 săptămâni acolo. Aș vrea să fug de tot: și de fundație, și de construcții și de absolut tot, dar este foarte greu dacă te-ai obișnuit în ritmul ăsta„, a declarat Ion Țiriac pentru antena3.ro.

Resortul lui Țiriac ar avea două vile luxury pentru oaspeți, opt bungalouri și piscină. De acolo se organizează safari-uri și se vânează leoparzi, zebre, antilope și alte animale mari.

Reclamă 4 / 0/3

Miliardarul Ion Țiriac are o avere uriașă, care îl propulsează pe locul 4 în clasamentul Forbes al celor mai bogați români. Fostul jucător de tenis are aproximativ 1.4 miliarde de dolari și este depășit numai de Daniel Dines (1.9 miliarde de dolari), Ion Stoica (1.6 miliarde de dolari) și Matei Zaharia (1.6 miliarde de dolari).

Fiica lui Ion Țiriac a ajuns să fie asemănată cu Kim Kardashian!

Ioana Țiriac a ajuns să fie comparată cu Kim Kardashian, celebrul fotomodel din Statele Unite. Unica fiică a lui Ion Țiriac continuă să facă furori pe rețelele sociale, unde postează regulat fotografii din țările pe care le vizitează. În prezent, tânăra de 25 de ani locuiește în Miami.

Ioana Natalia are peste 26.000 de urmăritori pe contul de Instagram. Superba brunetă i-a obișnuit cu poze și videoclipuri amețitoare, la care adună constant mii de aprecieri.

Frumusețea răpitore a Ioanei i-a făcut pe fanii săi să o asemene inclusiv cu Kim Kardashian, unul dintre cele mai cunoscute fotomodele din lume. Recent, fiica lui Ion Țiriac a fost comparată și cu Cleopatra, în timp ce se afla în vacanță în Egipt.

Ioana Natalia este unica fiică a lui Ion Țiriac, pe care o are din relația cu egipteanca Sophie Ayad, marea iubire a miliardarului român. Bruneta de 25 de ani a absolvit în vară Universitatea din Miami, unde a studiat jurnalismul.

Recent, Ioana Țiriac s-a întors în România pentru o scurtă perioadă. În timpul vacanței din țara sa natală, fiica lui Ion Țiriac a postat mai multe imagini de pe Transfăgărășan.

 

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” Vezi toate știrile
Citește și