Închide meniul
Foto

Fiica lui Ion Ţiriac surprinde: „Continuă să îmi ruineze viaţa!”. Ce a transmis Ioana Natalia de ziua tatălui ei

Reclamă

Publicat: 10 mai 2022, 14:07 / Actualizat: 10 mai 2022, 16:40

Fiica lui Ion Ţiriac surprinde: „Continuă să îmi ruineze viaţa!”. Ce a transmis Ioana Natalia de ziua tatălui ei

Unica fiică a lui Ion Ţiriac, apariţie încântătoare

Ioana Țiriac este unica fiică a lui Ion Țiriac/ Colaj Instagram/Profimediaimages

  • Mesajul transmis de Ioana Natalia Ţiriac, fiica lui Ion Ţiriac
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Fiica lui Ion Ţiriac surprinde pe reţelele sociale. Ioana Natalia Ţiriac a avut o nouă reacţie virală pe contul ei de Instagram, acolo unde are peste 24.000 de urmăritori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra de 24 de ani, care va fi moştenitoarea unui imperiu de un miliard de euro, este de o frumusețe răpitoare (după cum se poate vedea în GALERIA FOTO de mai jos) și studiază la o prestigioasă universitate din Miami. Singura fiică a fostului mare jucător de tenis a absolvit Şcoala Americană de la Bucureşti şi acum urmează cursurile unei Universități de Jurnalism.

Fiica lui Ion Ţiriac surprinde. Mesajul transmis de Ioana Natalia Ţiriac

Ioana Ţiriac este din nou în sesiune. „Şcoala continuă să îmi ruineze viaţa„, a reacţionat aceasta chiar în ziua în care tatăl ei a împlinit 83 de ani. A folosit şi un emoticon în care a dat de înţeles că se amuză.

Ioana Ţiriac
Ioana Ţiriac studiază în Statele Unite

Imaginea postată de fiica lui Ion Ţiriac, în faţa laptopului, este din apartamentul de senzaţie în care locuieşte în Miami. Cu scurt timp înainte, Ioana Natalia a fost prezentă în Marele Premiu de Formula 1. A urmărit din tribune victoria lui Max Verstappen.

La începutul acestui an, fiica magnatului român își împărtăşea „agonia” cu fanii ei. Tânăra de 24 de ani a promis atunci că va găzdui o petrecere monstru dacă reușește să promoveze examenele.

Reclamă

Nu înțeleg! Dacă iau examenul la metrici economici cu nota 10, promit că voi da cea mai mare petrecere acasă din toată istoria!”, a scris Ioana Natalia, pe reţelele sociale.

Ion Țiriac are trei copii oficiali. Primul, Ion Ion, în vârstă de 45 de ani, e rezultatul mariajului cu Mikette von Issenberg. Ceilalți doi, Karim și Ioana, de 26 și 24 de ani, sunt făcuți cu clebera jurnalistă egipteană Sophie Ayad.

Ion Ţiriac: „Am 3 copii oficiali şi 30 neoficiali”

Ţiriac a făcut o declaraţie care a făcut înconjurul lumiii. Anunţa că l-a depăşit pe Cristi Borcea nu doar la avere, ci şi la copii. A dezvăluit că ar avea 33 de copii.

Reclamă 4 / 0/3

Am trei copii oficiali și 30 neoficiali. Cred că merită cu toții să aibă dreptul la aceeași parte (n.r. din avere)”, a declarat Țiriac, conform rosario3.com, în urmă cu ceva timp.

Averea lui Ion Țiriac suferă modificări importante în 2022. Miliardarul român a încasat, în acest an, 360 de milioane de dolari după ce a vândut turneul de la Madrid către compania americană IMG. Chiar și cu acest „tun” financiar, se poate considera că trece printr-un declin.

Care este averea lui Ion Ţiriac în 2022

Cei de la Forbes au făcut o actualizare a estimării averilor celor mai bogați oameni la nivel mondial. Momentul este unul dificil, războiul din Ucraina afectând serios marea majoritate a afacerilor. La fel se întâmplă și cu conturile fostului mare jucător de tenis, la o lună și jumătate după startul conflictului armat.

Potrivit forbes.com, Ion Țiriac are o avere de 1.5 miliarde de dolari. Este în scădere față de finalul anului trecut, după cum se poate vedea pe un grafic care apare pe pagina destinată românului care va împlini 83 de ani peste exact o lună. În 2021, Țiriac a avut un maxim istoric de 1.7 miliarde de dolari. La începutul lunii aprilie aceasta scăzuse la 1.6 miliarde.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:32 EXCLUSIVAndrei Nicolescu a reacţionat după decizia uriaşă a Comisiei de Disciplină, ce le permite fanilor „câinilor” să revină în tribune 15:19 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după ce a semnat cu Universitatea Craiova: „Vin la o echipă istorică!” Mesaj pentru Rotaru 15:13 VIDEOValentin Mihăilă, autorul golului lunii pentru Parma! Reuşita cu care a reuşit să obţină acest titlu 15:05 VIDEOUlsan – Yokohama Marinos 1-0 a fost LIVE în AntenaPLAY. Calificarea în finală se va decide în retur 14:43 Veste uriaşă pentru Dinamo şi UTA! Fanii revin pe stadion la ultimele două etape din play-out 14:23 Carlos Sainz, anunţ despre viitorul său în Formula 1™: „Ei ştiu că sunt disponibil!” 14:01 Un triplu campion al României i-a spus lui Costel Gâlcă de ce transferuri are nevoie la Universitatea Craiova! 14:01 Ana Bogdan, după calificarea la turneul final al Billie Jean King Cup: „E mai presus decât orice Grand Slam!” 13:26 Costel Gâlcă are o clauză uriaşă de reziliere în contractul cu Universitatea Craiova! Va încasa o avere dacă îl demite Rotaru! 13:05 Ce note a primit Istvan Kovacs după prestaţia de la meciul Barcelona – PSG 1-4! A ieşit un scandal uriaş după meci Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cât de frumoasă este fosta noră a lui Ion Ţiriac, la 42 de ani
Diverse • 15 apr., 9:17
FOTO
Cât de frumoasă este fosta noră a lui Ion Ţiriac, la 42 de ani. Imagini rare alături de nepoţii miliardarului: „Cea mai bună zi!”
Femeia care i-ar fi sucit mințile lui Ion Țiriac și-a dezvăluit secretul frumuseții
Diverse • 14 apr., 9:12
FOTO
Femeia care i-ar fi sucit mințile lui Ion Țiriac și-a dezvăluit secretul frumuseții! Cum se menține în formă românca de 48 de ani
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: "A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea"
Extra • 13 apr., 22:51
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”
Ion Ţiriac a cedat şi renunţă la proiecte de zeci de milioane de euro din România
Extra • 13 apr., 14:09
Ion Ţiriac a cedat şi renunţă la proiecte de zeci de milioane de euro din România: „Am obosit să mă rog de toată lumea!”
Ion Ţiriac, într-o galerie selectă! Cine sunt ceilalţi miliardari români care apar în topul celor mai bogaţi oameni de pe planetă
Diverse • 10 apr., 14:51
FOTO
Ion Ţiriac, într-o galerie selectă! Cine sunt ceilalţi miliardari români care apar în topul celor mai bogaţi oameni de pe planetă