Închide meniul
Foto

Fiul lui Cristi Borcea a trăit o umilinţă uriaşă. Marea dragoste a tatălui său l-a trădat

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 septembrie 2023, 16:30

Reclamă
Fiul lui Cristi Borcea a trăit o umilinţă uriaşă. Marea dragoste a tatălui său l-a trădat

Fiul lui Cristi Borcea a trăit o umilinţă uriaşă. Marea dragoste a tatălui său l-a trădat

Cristi Borcea, în timpul unui interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport

Fiul lui Cristi Borcea a trăit o umilinţă uriaşă. Angelo Borcea a fost la meciul din Giuleşti, pierdut de Dinamo, „marea dragoste” a tatălui său, cu scorul de 4-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelo Borcea a mers pe Giuleşti pentru a o susţine pe Dinamo în derby-ul cu Rapid. Din păcate pentru fiul lui Borcea, Dinamo nu a avut nicio şansă şi a plecat umilită din Giuleşti.

Fiul lui Cristi Borcea a trăit o umilinţă uriaşă. Marea dragoste a tatălui său l-a trădat

Angelo Borcea a postat pe reţelele de socializare o imagine de pe stadion. Angelo Borcea a fost consolat de Denisa, superba sa iubită, cu care are o relaţie de ani de zile. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU IUBITA LUI ANGELO BORCEA)

Denisa este de mai mulți ani într-o relație cu fiul pe care fostul patron al lui Dinamo îl are din prima căsnicie, cea cu Mihaela Borcea. Ea a absolvit în această vară Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Timișoara și acum trăiește momente speciale cu Angelo.

Cu o avere estimată la peste 80 de milioane de euro, fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei. Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Reclamă

Cum se tachinează fiul lui Cristi Borcea cu tânăra care i-a sucit minţile

S-a aflat cum se tachinează fiul lui Cristi Borcea cu tânăra care i-a sucit minţile. Angelo Borcea tocmai a împlinit 20 de ani şi se relaxează, în vacanţă, cu iubita lui. Denisa este cea care ar putea deveni prima noră a fostului patron de la Dinamo.

Tânăra din Timișoara s-a cunoscut deja cu părinţii lui Angelo şi au apărut zvonuri că ar putea urma o nuntă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și