Închide meniul
Foto

Fosta amantă a lui Adrian Ilie şi Vasile Turcu a dat lovitura în dragoste! Cu ce milionar a fost surprinsă sărutându-se în stradă

Publicat: 15 noiembrie 2023, 17:15

Reclamă
Fosta amantă a lui Adrian Ilie şi Vasile Turcu a dat lovitura în dragoste! Cu ce milionar a fost surprinsă sărutându-se în stradă

Fosta amantă a lui Adrian Ilie şi Vasile Turcu a dat lovitura în dragoste

Gabriela Grosu / playsport.ro

Fosta amantă a lui Adrian Ilie şi Vasile Turcu a dat lovitura în dragoste! Gabriela Grosu a fost surprinsă sărutându-se în stradă cu un milionar român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imaginile cu Gabriela Grosu şi tânărul milionar sărutându-se în stradă au fost publicate de către cancan.ro.

Fosta amantă a lui Adrian Ilie şi Vasile Turcu a dat lovitura în dragoste!

Potrivit sursei citate, tânărul cu care Gabriela Grosu s-a sărutat în stradă provine dintr-o familie cu mulţi bani.

Familia lui activează în domeniul jocurilor de noroc, iar firmele respective au, în total, o cifră de afaceri de circa 8 milioane de euro.

Gabriela Grosu a fost pozată de către aceeaşi publicaţie, în luna aprilie, sărutându-se cu „Cobra” Adrian Ilie. Frumoasa brunetă a apărut în atenţia mass-media odată cu relaţia cu regretatul om de afaceri Vasile Turcu, ce a sfârşit tragic, decedând la mai multe zile după ce a încercat să se sinucidă.

Reclamă

Cine este Gabriela Grosu

Despre Gabriela Grosu, tânăra surprinsă de paparazzi cu Adrian Ilie, presa a scris mult în 2017. Publicaţiile mondene notau că Gabriela Grosu s-ar fi iubit timp de trei ani cu fostul acţionar al lui Dinamo.

Presa scria şi despre un posibil incident între fiii lui Vasile Turcu şi Gabriela Grosu, după moartea afaceristului.

Vasile Turcu ar fi trecut bunuri în valoare de câteva milioane de euro pe numele ei, iar băieţii lui Turcu i-ar fi solicitat acesteia înapoierea bunurilor.

Reclamă 4 / 0/3

Marius și Adrian nu au lăsat lucrurile așa, au terorizat-o, i-au spus să înapoieze ceea ce a furat de la tatăl lor. Au căutat-o mult timp pentru a sta de vorbă față în față. La un momentan dat, fata a dispărut din peisaj și nimeni nu mai știe de ea. Nici nu știm exact ce și dacă familia Turcu a mai reușit să recupereze ceva”, declarau surse citate de playtech.ro.

„Cobra” Adrian Ilie, recunoscut că mai calcă, uneori, strâmb în căsnicie

Adrian Ilie a împlinit în luna aprilie, aceeaşi în care a fost surprins sărutându-se în stradă cu Gabriela Grosu, 49 de ani. Născut pe 20 aprilie 1974, fostul mare jucător al naţionalei României este într-o formă fizică foarte bună.

Presa a mai scris în trecut despre posibile aventuri ale lui Adrian Ilie, care este căsătorit.

De-a lungul carierei, Adrian Ilie a evoluat la Steaua, Galatasaray, Valencia sau Zurich. Pentru naţionala României a jucat de 55 de ori, marcând 13 goluri.

Unul dintre cele mai cunoscute goluri ale lui Adrian Ilie în tricoul naţionalei este cel împotriva Columbiei la Mondialul din 1998. Atunci România a învins Columbia cu 1-0, printr-un lob de efect al lui Adrian Ilie.

Adrian Ilie a fost la Muntele Athos cu Gică Hagi, Gică Popescu şi cu băieţii acestora

Adrian Ilie a fost în acest an la Muntele Athos împreună cu Gică Hagi, Gică Popescu şi cu băieţii acestora, Ianis, respectiv Nicolas.

„Cobra” a făcut, recent, o mărturisire uluitoare: susţine că i s-a arătat Iisus Hristos la o mănăstire!

Reclamă

Da, cu bărbații Hagi și Popescu, m-am bucurat să fiu alături de ei, pentru că suntem foarte buni prieteni, iar părintele Pimen a fost foarte bucuros că am venit toți, ne-a spus că am fost mari în fotbal pentru că am avut un har dăruit de Dumnezeu.

Ianis și Nicolas au venit nu aduși de tații lor, așa au vrut ei… mi-a spus Hagi… i-am văzut că au simțit sfințenia și puterea locului…

„Dacă ajungeam la Athos la vârsta lor făceam mai multe lucruri în fotbal şi în afara stadionului”

Și le-am spus și eu ce bine e că au ajuns acolo așa de tineri, uite cât mi-a luat mie ca să ajung în Athos. Cred că dacă ajungeam la vârsta lor, făceam mai multe lucruri… nu vorbesc doar de fotbal, ci și de viața din afara stadionului…

Le-am spus că au ocazia să învețe de acum încolo și o să mai vrea să vină, sunt sigur. Iar Ianis asta a spus la plecare, că vrea neapărat să se mai întoarcă în Athos.

Repet, au avut norocul să ajungă la Muntele Sfânt la o vârstă fragedă, nu ca noi, abia la maturitatea împlinită. Au ocazia să înțeleagă mult mai devreme decât noi multe adevăruri din viața de zi cu zi, care să-i ajute în carierele lor de fotbaliști. Iar eu am o vorbă în care cred tare mult: dacă a trebuit să ajungă, au ajuns”, a declarat Adrian Ilie pentru fanatik.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
Vezi toate știrile
Citește și