Închide meniul
Foto

Fosta iubită a lui Gabi Torje a renunţat la haine şi a oferit cele mai provocatoare imagini de pe reţelele sociale!

Publicat: 3 aprilie 2024, 14:40

Reclamă
Fosta iubită a lui Gabi Torje a renunţat la haine şi a oferit cele mai provocatoare imagini de pe reţelele sociale!

Fosta iubită a lui Gabi Torje a renunţat la haine şi a oferit cele mai provocatoare imagini de pe reţelele sociale!

Ioana Grama şi Gabi Torje

Fosta iubită a lui Gabi Torje a renunţat la haine şi a apărut în ipostaze incendiare pe internet. Ioana Grama, un cunoscut influencer de la noi din ţară, e într-o formă deosebită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Grama şi-a dat jos hainele şi a rămas în sutien şi lenjerie intimă. Ioana Grama este urmărită pe Instagram de peste 550.000 de persoane.

Fosta iubită a lui Gabi Torje a renunţat la haine şi a oferit cele mai provocatoare imagini de pe reţelele sociale!

Potrivit gsp.ro, Ioana Grama a reuşit să devină milionară cu un singur angajat. Înainte de relaţia cu Gabi Torje, Ioana Grama a fost cu un alt fotbalist, Danijel Subotic, care a evoluat pentru Craiova lui Adrian Mititelu.

Cei doi au fost logodiţi, dar relaţia lor s-a încheiat după ce bosniacul a plecat de la Craiova şi a semnat cu o echipă din Kuweit.

În 2022, una dintre firmele deţinute de Ioana Grama, Ioana Grama 92 Media Srl, a avut o cifră de afaceri de 2.281.644 lei şi un profit de 772.001 lei. O altă firmă a ei, Ioana Instagrama SRL, înfiinţată în 2022, a avut o cifră de afaceri de 457.701 şi un profit de 412.103 lei. Din 2017 încoace, firmele Ioanei Grama au înregistrat un profit de aproape 1 milion de euro!

Reclamă

Cum face bani Ioana Grama, fosta iubită a lui Gabi Torje

„Aşa îi explicam mamei la început. Am un cont de Instagram, unde mă urmăresc foarte mulţi oameni. Şi brandurile vin la mine să le promovez produsele şi în acest fel eu fac bani. Fac bani din product placement. Adică promovez produse. 

Eu pun poze şi oamenii văd produsele. De-a lungul timpului, mi-am fidelizat atât oamenii, cât şi brandurile. Am început să lucrez numai cu brandurile dragi mie şi produse pe care chiar le folosesc zilnic. 

Fac asta de 10 ani. Acum 10 ani scriam pe blog şi la câteva luni a apărut Instagram, pe care îl foloseam doar pentru editarea pozelor. Asta a fost principala mea sursă de venit până anul trecut, când mi-am înfiinţat propriul brand”, a spus Ioana Grama.

Reclamă 4 / 0/3
 
View this post on Instagram
 
A post shared by IOANA GRAMA (@ioanagrama)

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și