Închide meniul

Fosta iubită a lui Ion Ţiriac, în doliu: „Starea sa se degradase”. Dramă teribilă pentru fosta gimnastă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 septembrie 2021, 19:38

Fosta iubită a lui Ion Ţiriac, în doliu: „Starea sa se degradase. Dramă teribilă pentru fosta gimnastă

Ion Țiriac a dezvăluit care e "singurul lux" pe care și-l permite

Ion Țiriac, în lojă / Hepta

Probleme mari pentru fosta iubită a lui Ion Ţiriac. Aceasta trăieşte o teribilă dramă. Tocmai şi-a pierdut mama, după o lungă suferinţă. Chiar fosta mare gimnastă a decis să dea cărţile pe faţă şi să spună totul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dramă totală pentru fosta iubită a lui Ion Ţiriac

Mama fostei mari gimnaste, Irina Deleanu, s-a stins la un azil privat. ”Avea diabet, suferise și o fractură de șold, iar starea sa se degradase”, a dezvăluit Irina Deleanu, conform playsport.ro. După ce în urmă cu doi ani și-a pierdut și tatăl, mama acesteia s-a stins din viață la vârsta de 74 de ani.

Mai mult, Irina Deleanu a dat amănunte despre ce s-a întâmplat cu mama acesteia.”Avea diabet de 41 de ani, starea sa s-a tot degradat. Nu au mai vrut să o țină în spital că se gândeau că moare acolo. Era imobilizată la pat după ce a căzut și a suferit o fractură de șold. Necesita îngrijire 24 de ore din 24 și pentru diabet.

Am vorbit și am dus-o la un azil privat, la Sf. Paraschieva. Nu mai mânca de două săptămâni. Mama nu prea a ținut regim. Chiar e un record, așa mi-a spus și doctorița ei, că a rezistat 41 de ani, fără să țină un regim strict”, a declarat Irina Deleanu, conform sursei citate.

Irina Deleanu a mai spus că mama acesteia va fi înmormîntată în cursul zilei de vineri. ”Înmormântarea va avea loc la cimitirul de pe Metalurgiei”, a adăugat fosta campioană care se aștepta la ce e mai rău, medicii informând-o că mama sa nu mai avea mult de trăit.

Reclamă

Irina Deleanu, detalii despre relaţia cu Ion Ţiriac

Dar acesta nu este singura problemă a Irinei Deleanu. Fiica sa, Antonia, în vârstă de doar 12 ani, ar fi moștenit de mică afecțiunea bunicii. Irina a fost cu Antonia la doctori renumiți de diabet, dar momentan fiica sa este dependentă de insulină și ține un regim alimentar extrem de strict.

”Domnul Țiriac, cu care am o relație bazată pe respect, m-a ajutat de-a lungul anilor. Și mai ales cu fiica mea, Antonia, care are diabet, descoperit în urmă cu trei ani și face insulină de patru ori pe zi. M-a ajutat mult cu tratamente în străinătate. A încercat și la Houston, și la Geneva și la renumitul Institut de diabet din Stuttgart să se găsească o soluție pentru a nu mai face insulină, dar răspunsul a fost același.

Diagnosticul este confirmat, și nu există alte tratamente. Tot ce mănâncă e cântărit, glicemia mereu măsurată. Sportul o ajută, dar nu poate face de performanță. Efortul mare îi dăunează”, a mărturisit Irina Deleanu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Fosta iubită a lui Ion Ţiriac, în doliu
  • Mama fostei gimnaste a suferit enorm

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și