Închide meniul

Fosta soţie a lui Adi Mutu a fost aproape de o tragedie: „A leşinat şi a dat cu capul!”. Prin ce a trecut Alexandra Dinu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 octombrie 2022, 19:23

Fosta soţie a lui Adi Mutu a fost aproape de o tragedie: „A leşinat şi a dat cu capul!. Prin ce a trecut Alexandra Dinu

Fosta soţie a lui Adi Mutu a fost aproape de o tragedie

Alexandra Dinu, fosta soţie a lui Adi Mutu / Profimediaimages

Fosta soţie a lui Adi Mutu a fost aproape de o tragedie. Alexandra Dinu a trecut prin clipe grele. Dezvăluirile au fost făcute chiar de fiul vedetei, Mario Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânărul care a împlinit 20 de ani a oferit detalii neştiute despre mama lui, care a fost căsătorită cu antrenorul Rapidului între 2001 şi 2003. Alexandra a avut probleme de sănătate.

Fosta soţie a lui Adi Mutu a fost aproape de o tragedie

Celebra actriţă a trecut printr-un incident care îi putea fi fatal. A leşinat în timp ce era la birou şi s-a lovit la cap.

A avut și ea câteva probleme cu sănătatea. A avut un episod… a leșinat la birou, a dat cu capul, dar și-a revenit și ea. Cădere de calciu. Are mult de lucru. Problemele ei. Fiecare cu problemele lui”, a declarat Mario Mutu pentru fanatik.ro.

Şi Adi Mutu şi-a speriat familia luna trecută, când a făcut o criză de apendicită acută. Problemele au apărut chiar înaintea meciului Rapidului cu FC U Craiova 1948. Mutu a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, de unde a fost transferat la Spitalul Floreasca din Capitală. A fost operat.

Reclamă

Nu a fost nimic grav. Oricum își revine că a fost și este sportiv și își revine. Din punctul de vedere al sănătății este bine. Din punctul de vedere al relației mele cu el, e bine. Este taică-miu, îl iubesc și sunt mândru de el. Poate nu suntem atât de apropiați cum sunt majoritatea copiilor cu părinții lor. Iubirea este aici”, a dezvăluit fiul „Briliantului”.

Ce a spus Mario Mutu după ce Adi Mutu nu i-a plătit pensia alimentară

Antrenorul Rapidului s-a trezit cu poprire pe jumătate din salariul său declarat. Trebuie să îi restituie fostei soţii suma de suma de 123.254,15 euro și 419,78 lei. Este pensia alimentară pe care nu a achitat-o pentru Mario.

Niciunul dintre ei nu este ipocrit. Una este ce se scrie în ziare, alta e ce se întâmplă pe bune. Eu, să fiu sincer, nici nu citesc ziarele, nu mă interesează. Dar în ziare e ceva, viața reală este altceva.

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu! Nu mă interesează. Nu e că nu vreau să zic, dar nu știu. Eu chiar le am pe ale mele. Procese… eu nu am făcut rău nimănui, niciodată, din punctul ăsta de vedere al procesului lor și treburile lor sunt mari. Eu sunt mare, ei sunt mari. Este normal…

Tata are soție frumoasă, copil frumos, frățiorul meu, Tiago. Fiecare cu treburile lui. Ce se întâmplă în ziare, ce scrie lumea, nu mă interesează și nici nu vreau să știu”, a declarat Mario Mutu pentru sursa citată anterior.

Antrenorul Rapidului are patru copii. Adi Mutu a fost căsătorit prima dată cu Alexandra Dinu, cu care îl are pe Mario. După, a fost împreună cu Consuelo şi are două fete din acel mariaj, pe Maya şi Adriana. Din 2015 este alături de Sandra, cu care îl are pe Tiago.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și