Închide meniul

Adrian Mutu, mesaj de pe patul de spital pentru jucătorii Rapidului: „Ne-a spus să câștigăm pentru el!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 septembrie 2022, 21:33

Adrian Mutu, mesaj de pe patul de spital pentru jucătorii Rapidului: „Ne-a spus să câștigăm pentru el!

Adrian Mutu e antrenor la Rapid

Adrian Mutu, la aeroport / Antena Sport

Adrian Mutu a transmis un mesaj de pe patul de spital pentru jucătorii Rapidului înaintea partidei cu FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea meciului cu formația lui Adrian Mititelu, directorul sportiv al Rapidului, Ionuț Voicu, a dezvăluit ce le-a spus Mutu jucătorilor de pe patul de spital.

Adrian Mutu, mesaj de pe patul de spital pentru jucătorii Rapidului

„Adi nu s-a simțit bine în această dimineață, a mers la spital la recomandarea medicilor noștri, iar operația a decurs cu succes. Ne-a transmis să fim uniți, să avem forță și să câștigăm meciul din seara asta și pentru el. Jucătorii sunt bine, suntem o familie. Trebuie să ne facem datoria și să câștigăm meciul. Sunt sigur că ce s-a întâmplat cu Adi i-a motivat și mai tare pe jucători”, a spus Ionuț Voicu, înainte de FC U Craiova 1948 – Rapid.

Victor Angelescu, detalii despre starea de sănătate a lui Adrian Mutu

Acţionarul Rapidului a dat asigurări că operaţia a decurs perfect şi că „Briliantul” nu va sta mai mult de 2 zile internat.

”Veştile sunt bune. A fost operat, s-a trezit. Am vorbit cu el, totul a decurs bine. Este în Bucureşti la spital. Sincer să fiu nu ştiu când l-a apucat. Pe mine m-a sunat Niculae şi mi-a spus. Operaţia dacă a decurs bine nu cred că trebuie să stea mai mult de 2 zile, dar după are probabil nevoie de 4-5 zile de pauza.

Reclamă

Dar nu este o problemă, staff-ul este pregătit. Se întâmplă. Nu ştiu dacă are voie să se uite la meci sau nu. E imposibil, nu ştiu dacă se poate uita la meci. El fiind operat azi”, a declarat Angelescu la orangesport.ro.

Adrian Mutu nu va sta pe bancă la FC U Craiova 1948 – Rapid

Adrian Mutu nu va sta pe bancă la meciul FC U Craiova 1948 – Rapid. „Briliantul” a fost operat în urma unei crize de apenticită acută. Giuleștenii au făcut anunțul oficial.

Sâmbătă, Mutu a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, cu simptome de febră. Rapid a anunțat că „Briliantul” a fost transportat ulterior la Spitalul Floreasca din Capitală, unde a fost operat. Va urmări meciul echipei sale de pe patul de spital.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Adrian Mutu, mesaj de pe patul de spital pentru jucătorii Rapidului
  • Ce a spus „Briliantul”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și