Închide meniul
Foto

Fostul iubit al Danielei Crudu, conflict cu Laurenţiu Reghecampf: „Am rămas în cameră, nu am fost singurul!”

Reclamă

Publicat: 5 august 2022, 22:24

Fostul iubit al Danielei Crudu, conflict cu Laurenţiu Reghecampf: „Am rămas în cameră, nu am fost singurul!”

Laurenţiu Reghecampf a avut un conflict cu fostul iubit al Danielei Crudu

Colaj Instagram

Fostul iubit al Danielei Crudu a făcut dezvăluiri despre un conflict pe care l-a avut cu Laurenţiu Reghecampf, pe vremea când soţul Anamariei Prodan antrena Steaua (n.r. – actuala FCSB).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Costea vorbit despre conflictul pe care l-a avut cu Laurenţiu Reghecampf, înaintea unui meci din cupele europene cu Vardar Skopje. Atacantul a fost exclus din lot de Lauren-iu Reghecampf.

Fostul iubit al Danielei Crudu, conflict cu Laurenţiu Reghecampf

Noi după meciuri rămâneam în cantonament. A doua zi rămâneam în refacere, apoi aveam liber. În meciul ăla n-am evoluat și seara la masă, după meci, n-am vrut să cobor. Eram ambițios, eram supărat că nu jucasem. Asta s-a întâmplat, am preferat să stau în cameră. A fost un act de indisciplină, acesta era programul. Măsura (luată de Laurențiu Reghecampf, că Gigi Becali era la pușcărie – n.r.) a fost să nu mai fac parte din lot pentru moment.

Apoi m-au reprimit. Nu am fost singurul care a făcut acte de indisciplină. Atunci când a venit Gâlcă mă antrenam separat. M-am antrenat vreo 6 luni. Asta era politica clubului. Eram la dispoziția clubului, apoi am reziliat„, a spus Mihai Costea pentru prosport.ro.

Fostul iubit al Danielei Crudu a rupt tăcerea: „Nu era o relaţie nocturnă!”

Mihai Costea, fostul iubit al Danielei Crudu, a rupt tăcerea despre perioada în care şi-a atras critici dure de la Gigi Becali. Atacantul de 34 de ani nu a confimat în perioada petrecută la FCSB, iar patronul roş-albaştrilor era sigur că de vină era chiar femeia cu care era într-o relaţie.

Reclamă

Latifundiarul din Pipera s-a opus relaţiei şi a izbucnit în momentul în care ar fi aflat că „Nilă” a fugit din cantonament pentru a se vedea cu „Cruduţa”. Incidentul ar fi avut loc în 2012, cu mai puţin de 48 de ore înaintea unui meci al roş-albaştrilor cu Astra. Aceştia şi-ar fi petrecut noaptea la Sibiu, la inaugurarea unui club de fiţe.

Fostul iubit al Danielei Crudu, Mihai Costea, a rupt tăcerea. Ce s-a întâmplat în 2012

Mihai Costea neagă că ar fi avut o „relaţie nocturnă” cu Daniela Crudu şi că ar fi fugit din cantonament. „Nilă” s-a despărţit, după patru ani, de vedeta care arată uimitor şi acum (Vezi GALERIA FOTO de mai jos).

Lucrurile astea care s-au scris, pe mine m-au tras în jos. Dacă nu era Daniela, era alta. Nu e adevărat că eram gelos, că mă duceam la emisiune după ea. Aveam antrenamente, mă duceam acasă. Ea avea cariera ei. Nici nu prea ieșeam în cluburi. Nu eram disperați după distracții, aveam o viață liniștită, chiar dacă părea altceva. Am stat patru ani împreună. Ea n-a greșit în perioada aia cu nimic.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r.- Gigi Becali) Nu era de acord cu relația mea cu Daniela la început. Apoi i-am explicat că e o relație serioasă și nu fac nimic greșit. La urechile patronului ajungeau niște lucruri care nu erau adevărate. I-am explicat că e o relație care nu e nocturnă, să ieșim prin cluburi și așa mai departe. Era o relație ca la oricare alți doi oameni.

Nu am plecat din cantonament, sunt alte minciuni. Ea trebuia să ajungă la Sibiu pentru o prezentare într-un local. Era marți, în cursul săptămânii, și peste două zile am intrat în cantonament, că aveam meciuri.

Ea nu a mai fost de acord să se mai ducă, chiar dacă cei de la localul respectiv făcuseră anunțuri că vine ea. Și m-am oferit să o duc și să mă întorc, că îi era urât să meargă singură. M-am dus cu ea până acolo, m-am dus la o cafea cu niște prieteni în timp ce ea avea evenimentul respectiv.

Apoi, ea a spus că vrea să stea mai mult la localul respectiv. Eu i-am răspuns din start că la ora aia trebuie să plec. Nu a fost adevărat că am fugit din cantonament. Mi-am respectat… Cum să fugi din cantonament? Nu se afla?”, a spus Mihai Costea, potrivit prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și