Închide meniul

Fostul iubit al Danielei Crudu, ruinat! E acuzat de furt: ”L-a vândut cu 4000 de lei”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 iulie 2022, 13:52

Fostul iubit al Danielei Crudu, ruinat! E acuzat de furt: ”L-a vândut cu 4000 de lei”

Fostul iubit al Danielei Crudu, ruinat!

Daniela Crudu, în timpul unei ședințe foto / Instagram

Fostul iubit al Danielei Crudu, Mihai Costea, e ruinat! Din cauza jocurilor de noroc, acesta a ajuns să fie acuzat chiar de actuala parteneră că ar fi furat un ceas din casa celor doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel poreclit ”Nilă” avea salariu lunar de 10.000 de euro la FCSB, dar acum a ajuns în fotbalul amator, unde câștigă 300 de lei pe victorie. Asta a dus și la problemele din căsnicia cu Adelina Nica, cel care l-a acuzat de furt.

”Aveam în casă un ceas Hublot, care a costat aproximativ 5.000 – 6.000 de euro, nu contează suma. El mi-a furat ceasul din casă, în ziua în care am plecat la spital ca să nasc, și l-a dus la amanet unde l-a dat pe 4.000 de lei. El a vrut să facă asta”, a spus Adelina.

Fostul iubit al Danielei Crudu, ruinat! E acuzat de furt

Răspunsul lui Mihai Costea a venit rapid, iar acesta susține că a recuperat ceasul și că suma luată de la amanet ar fi folosit-o pentru a aranja casa înaintea de venirea bebelușului Zian. El susține că a scăpat și de viciul jocurilor de noroc.

”Era o sumă de 4.000 de lei, pe care i-am plătit-o mai apoi triplu, nici nu m-am uitat la bani, doar să-mi văd copilul. Am folosit acei bani pentru tot felul de chestii, baloane, etc, nu i-am folosit pentru distracția mea.

Reclamă

După nicio oră, de când a venit acasă de la maternitate, i-am spus, ’am făcut o prostie. Ti-am luat ăla, ți-l aduc inapoi. Dar, să nu-l pierzi. Nu, în niciun caz’. Nu a fost nicio problemă atunci.

Sunt dependent de familia mea, de prietenii mei apropiați, de copilul meu. Restul sunt niște vicii pe care le-am avut. Și mașini, și femei și jocuri, dar de când s-a născut Zian vreau să fiu tată responsabil, dar nu sunt lăsat”, a spus Costea, la Xtra Night Show.

Mihai Costea: ”Am făcut niște prostii”

La 21 de ani, Costea cel mic era cotat la 1.5 milioane de euro. Dar problemele din viața personală l-au tras în jos. Acum, are probleme și cu fratele și părinții lui.

Reclamă 4 / 0/3

”Sunt supărați, pentru că am făcut niște prostii, mi le asum. Or să mă ierte vreodată. Și față de nașul copilului și față de familia mea am greșit, dar o să îndrept toate lucrurile.

Am greșit față de părinții mei, față de fratele meu, care m-a ajutat foarte mult, el, familia mea și câțiva apropiați foarte buni.

Da, am fost in top, dar m-au dat înapoi și aceste scandaluri de la televizor. Ba cu relația cu Daniela.. am fost mereu într-o lumină proastă la televizor.

Nu sunt dependent și dacă am pierdut niște sume.. Am pierdut banii ei? Eu îi spun ei ce să facă la jobul ei, mă bag eu peste banii ei? Tot ce venea din partea mea, ai mei îmi trimiteau mulți bani, care ajungeau și la ea. Tot ce era din partea ei, era doar pentru ea.

Am plecat de acasă de 7 luni. O dată am plecat când era gravidă, pentru că nu ne mai înțelegeam. M-am întors, apoi s-a născut copilul și părea că este ok relația dintre noi. Ea vrea să fie bărbat, să controleze ea tot”, a mai spus Costea.

Recomandări
  • Mihai Costea a fost cotat la 1.5 milioane de euro
  • Costea avea salariu de 10.000 de euro la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
Vezi toate știrile
Citește și