Închide meniul

Gestul făcut, în Rusia, de „cel mai mare trădător al Ucrainei”: „Se gândeşte numai la bani”

Reclamă

Publicat: 9 mai 2022, 10:24

Gestul făcut, în Rusia, de „cel mai mare trădător al Ucrainei: „Se gândeşte numai la bani

Gestul făcut, în Rusia, de Anatoliy Tymoshchuk, "cel mai mare trădător al Ucrainei"

Profimedia

Anatoliy Tymoshchuk şi-a atras critici dure pe durata celor 75 zile de război. Fotbalistul care a scris istorie în naţionala Ucrainei a decis să rămână în Rusia, acolo unde este antrenor secund la Zenit St. Petersburg. Decizia luată de el a stârnit furie şi a fost numit „cel mai mare trădător al Ucrainei”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După mai bine de două luni de conflict armat, Tymoshchuk ar fi încercat să îşi „spele” imaginea şi a făcut un gest neaşteptat. Şi-a pictat, pe faţă, steagul galben-albastru. A continuat însă să fie blamat de jucătorii ucraineni.

Gestul făcut de Anatoliy Tymoshchuk. Antrenorul lui Zeni este considerat „cel mai mare trădător al Ucrainei”

Fostul fotbalist al lui Olimpik Doneţk, care joacă în prezent în Georgia, nu îl iartă pe Anatoly Tymoshchuk. Este convins că acesta nu se gândeşte decât la bani.

Faptul că şi-a pictat un steag pe faţă (n.r. al Ucrainei) a fost doar pentru spectacol. Este o persoană care se teme doar pentru averea lui, nu îi pasă de alţi oameni.

Pur şi simplu nu pot înţelege, din moment ce tatăl său se află în trupele care apără oraşul Luţk, iar el încă este în Rusia şi nu vorbeşte deloc despre asta. Doar trăieşte, atât! Nu pot să înţeleg! Este o persoană care se gândeşte numai la propria persoană, la banii şi la proprietăţile lui„, a declarat Bogdan Bezkrovnyi pentru sport.ua.

Reclamă

Tymoshchuk, surprins sărbătorind alături de ruși

Anatoliy Tymoshchuk, a fost făcut praf de presa din țara natală. Asta după ce s-a bucurat, în Rusia, pentru câștigarea titlului de campion cu Zenit. El le-a trimis „bezele” rușilor din tribune, în situația în care armata lui Vladimir Putin omoară cetățeni nevinovați, în Ucraina.

Anatoliy Tymoshchuk nu a ieșit public cu nicio declarație de la începutul războiului declanșat de Rusia în Ucraina și a ales să lucreze în continuare la Zenit. El a sărbătorit titlul cucerit de echipa sa.

După succesul major din competiția țării agresoare, Anatoliy Tymoshchuk și-a făcut poze cu trofeul, având zâmbetul pe buze. Mai mult, el le-a trimis inimioare suporterilor ruși aflați în tribune”, au scris cei de la tsn.ua.

Reclamă 4 / 0/3

Pe 11 martie, Tymoshchuk a fost șters definitiv din istoria fotbalului ucrainean. Actualul antrenor secund de la Zenit adunase 144 de meciuri pentru națională, cu 4 goluri marcate.

Tatăl lui Anatoliy Tymoshchuk, înrolat în armata Ucrainei

Gestul făcut de Anatoliy Tymoshchuk a încercat să fie „reparat” de tatăl său. Antrenorul celor de la FC Veres, Yuri Virt, a dezvăluit că i-a scris celui care a devenit „persona non-grata” în Ucraina. Acesta a făcut şi o dezvăluire surprinzătoarea. Tatăl celui care este deţinătorul recordului de meciuri jucate pentru prima reprezentativă (144) s-a înrolat în armata Ucrainei şi se luptă cu militarii ruşi.

I-am scris lui Tymoshchuk şi i-am explicat că, dacă aş fi fost în locul lui, aș fi procedat diferit. Trebuie să explice gestul său. Locuiește în Sankt Petersburg şi nu știu dacă vede ce se întâmplă în Ucraina. I-am scris că, dacă ar fi văzut, ar fi părăsit acest club pentru a locui în altă țară. Știu că tatăl lui îl ține pe deplin informat. Locuiește în Lutsk și s-a înrolat pentru a lupta în apărarea țării. Cred că știe totul”, a declarat Yuri Virt.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și