Închide meniul
Foto

Gigi Becali a dezvăluit suma uriaşă pe care a dat-o la nunta lui George Simion: „A vrut să mă pună naş!”

Publicat: 28 august 2022, 9:44

Gigi Becali a dezvăluit suma uriaşă pe care a dat-o la nunta lui George Simion. Omul de afaceri a spus cât l-au costat cele două tone de brânză.

Reclamă
Gigi Becali a dezvăluit suma uriaşă pe care a dat-o la nunta lui George Simion: „A vrut să mă pună naş!”

Gigi Becali a dezvăluit cât l-au costat cele două tone de brânză

Hepta

Gigi Becali i-a dat, pentru nunta cu Ilinca, două tone de brânză lui George Simion. Becali spune că aceasta l-a costat o sumă uriaşă.

Reclamă

Mai mult, omul de afaceri a spus că George Simion a vrut să îl pună naş.

Reclamă

Gigi Becali a dezvăluit suma uriaşă pe care a dat-o la nunta lui George Simion

Eu am dat brânza care costă vreo 20.000 de euro. Omul face totul pe față, primește cadou de nuntă brânză, primește cadou de nuntă berbecuț, păi ăștia sunt invidioși pe dragoste.
Vorbeam cu cineva că o să fie președinte și ce am eu de președinte? N-am nevoie de nimic, dar i-am dat din dragoste, i-am dat aproape 20.000 de euro din dragoste. Și nu am nevoie de el și nici nu mă duc la nuntă și tot am dat.

A vrut să mă pună și naș și eu i-am zis, nu mai merg la nuntă. Tu trebuie să ai nași care să vină la nuntă, la masă. Eu la masă nu mai merg, eu de distracții fug, nu mai mă interesează”, a spus Gigi Becali la realitatea.net.

Mesajul incredibil al lui Gigi Becali pentru soția lui George Simion, chiar în ziua nunţii

Mesajul incredibil al lui Gigi Becali pentru soția lui George Simion, Ilinca Munteanu, a fost făcut public. Patronul lui FCSB nu a participat la nunta din comuna Măciuca, dar a ţinut să îi felicite pe cei doi miri.

Latifundiarul Pipera le-a făcut un cadou de nuntă uriaş. Le-a trimis două tone de brânză de oaie şi le-a recomandat de unde să îşi procure berbecuţii care au fost pregătiţi la proţap pentru invitaţi.

Omul de afaceri a avut o primă reacţie după ce George Simion şi Ilinca Munteanu au devenit soţ şi soţie. Acesta le-a urat să aibă cât mai mulţi copii. Trei fete are Becali

Ilincăi îi urez să fie binecuvântată ca Sara, să se înmulţească ca Raşela şi să aibă binecuvântarea Domnului ca Rebeca, trei femei biblice. Lui George îi urez să facă copii mulţi şi să aibă succes în politică.

Dar dacă vreodată pe Simion îl va îmbăta puterea, sa nu imi reproşaţi mie. Eu spun de George Simion ăsta de acum, peste 5-7-10 ani să nu-mi scoateţi mie ochii dacă pe el o să-l îmbete puterea„, a declarat Gigi Becali pentru romaniatv.net.

Motivul pentru care Gigi Becali a refuzat să meargă la nunta lui George Simion

Gigi Becali a refuzat să meargă la nunta lui George Simion şi a anunţat şi care este motivul pentru care nu va fi printre cei 15.000 de invitaţi aşteptaţi, mâine, în comuna vâlceană Măciuca. Patronul lui FCSB i-a oferit un dar uriaş liderului AUR, două tone de brânză.

Omul de afaceri a vorbit despre nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu. Becali i-a cerut politicianului să nu pună manele în timpul petrecerii.

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că nu ia în calcul să mai participe la vreo nuntă. Nici măcar la ceremonia religioasă, oficiată de ÎPS Teodosie, nu şi-a dorit să ia parte, din cauza distanţei. Din nordul Capitalei şi până în Comuna Măciuca sunt aproape 250 de kilometri.

Eu nu mai merg la nunţi. Nunţile mele sunt în fiecare zi la biserică, nuntă îngerească în fiecare zi. Nici la ceremonia religioasă nu voi participa pentru că este foarte departe„, a declarat Gigi Becali.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea