Închide meniul

Gigi Becali a încălcat legea! Ce a putut să facă latifundiarul din Pipera în plină stradă. Imaginile care îi pot aduce noi probleme

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 18 noiembrie 2021, 11:36

Gigi Becali a încălcat legea! Ce a putut să facă latifundiarul din Pipera în plină stradă. Imaginile care îi pot aduce noi probleme

Gigi Becali, patronul lui FCSB

Hepta

Gigi Becali a fost surprins în timp ce a comis mai multe nereguli rutiere într-o singură zi. Patronul celor de la FCSB nu are şofer şi pare că nici nu îl deranjează când încalcă regulile de circulaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a încălcat legea

Într-o singură zi, Gigi Becali a comis mai multe erori în trafic, anunţă spynews.ro. Prima greşeală a patronului vicecampioanei dintr-o zi a fost trecerea neregulamentară pe culoarea roșie a semaforului, urmată apoi de o staționare interzisă pe o bandă de circulație, moment în care afaceristul stătea pe telefon. Greşelile pe care le-a făcut Gigi Becali nu au încurcat însă pe nimeni în trafic, din fericire. Niciunul dintre participanții la trafic nu a avut ceva de obiectat, susține sursa citată.

Milionarul a anunţat poliţia

Deşi Gigi Becali a fost cel surprins încălcând legea în trafic, chiar patronul celor de la FCSB a anunţat poliţia. Nu este însă vorba despre erorile comise la volan. Finanţatorul clubului FCSB, Gigi Becali, a anunţat luni că a făcut mai multe sesizări la Poliţie şi Procuratură împotriva suporterilor care au vandalizat baza de antrenament din Berceni a echipei, precum şi clădirea din centrul Capitalei în care îşi are biroul.

„S-au întâmplat ameninţări… dar eu nu mai stau să mă cert cu nimeni şi nu răspund nimănui. Că şi aşa am mai făcut o dată puşcărie pentru că mi s-a furat maşina. Şi nu am chef. Aşa că am chemat Miliţia (n.r. – Poliţia), am chemat Procuratura, Criminalistica a văzut despre ce e vorba, o să vadă şi pe camere. Le-am explicat toată situaţia. Le-am spus că am discutat cu Mustaţă (n.r. – liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustaţă) care mi-a zis că aseară voiau să vină la mine acasă”, a recunoscut Gigi Becali.

Suporterii celor de la FCSB au vandalizat, duminică noaptea, baza de antrenament a echipei din Berceni, precum şi clădirea din Bucureşti în care îşi are biroul finanţatorul Gigi Becali. Fanii au scris pe pereţi mesaje ameninţătoare şi jignitoare la adresa lui Becali după ce acesta a renunţat la serviciile antrenorului Edward Iordănescu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și