Închide meniul

Noi dezvăluiri din scandalul de la FCSB! Ce i-a făcut Gigi Becali lui Edi Iordănescu: Momentul în care s-a rupt totul

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 18 noiembrie 2021, 10:10

Noi dezvăluiri din scandalul de la FCSB! Ce i-a făcut Gigi Becali lui Edi Iordănescu: Momentul în care s-a rupt totul

Ce i-a făcut Gigi Becali lui Edi Iordănescu

Colaj Hepta

Edi Iordănescu a plecat cu scandal de la FCSB, deşi dusese echipa pe locul doi al clasamentului, la 8 puncte în spatele liderului CFR Cluj. Mai mult, parcursul antrenorului a fost unul foarte bun, 7 victorii şi un egal. În ciuda acestor cifre, Edi Iordănescu a fost practic nevoit să plece de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce i-a făcut Gigi Becali lui Edi Iordănescu

Războiul dintre Gigi Becali şi Edi Iordănescu nu a fost unul strict fotbalistic. Acum, ies la iveală amănunte incredibile din ciocnirea celor doi. Se pare că antrenorul a fost şantajat emoţional de către Gigi Becali şi de aceea s-a hotărât să plece. A renunţat la funcţie, deşi relaţia cu jucătorii şi cu suporterii era foarte bună. S-a aflat însă care a fost momentul care l-a afectat cel mai mult pe Edi Iordănescu. Acesta nu are legătură cu fotbalul.

Citește și:

Momentul în care s-a rupt relaţia dintre cei doi

Edi Iordănescu şi-a dat seama de Gigi Becali şi de faptul că cei doi nu mai pot lucra împreună atunci când patronul l-a şantajat emoţional pe antrenor. Omul de afaceri i-a spus lui Iordănescu Jr. că el i-a făcut bine pe membrii familiei Iordănescu, îmbolnăviţi de COVID-19, iar el este atât de orgolios. A fost vorba despre un şantaj emoţional evident, anunţă digisport.ro.

Mai mult, Gigi Becali a dezvăluit apoi şi în spaţiul public faptul că l-a ajutat pe Anghel Iordănescu. Bolnav de COVID-19, Puiu Iordănescu a fost ajutat de Becali care i-a spus să iasă pe semnătură din spital. Apoi, a trimis chiar latifundiarul din Pipera un doctor care l-a tratat, cu succes, cu medicamente aduse din Rusia. Din acel moment, Iordănescu jr. şi-a dat seama că Gigi Becali nu se va da în lături de la absolut nimic pentru a-şi atinge ţinta. Adică reluarea vechilor practici de implicare în formula de joc şi în schimbări şi că nu are rost să continue, mai spune sursa citată.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:55 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și