Închide meniul

Gigi Becali a rămas în drum și a pus doi bărbați celebri să-i împingă bolidul: „Ai canistră? Ia-ne și nouă benzină!”

Antena Sport Publicat: 16 noiembrie 2022, 17:22

Gigi Becali a rămas în drum și a pus doi bărbați celebri să-i împingă bolidul: „Ai canistră? Ia-ne și nouă benzină!

Gigi Becali a rămas fără benzină și a pus doi bărbați celebri să-i împingă bolidul

Gigi Becali, la Mănăstire / Hepta

  • Gigi Becali a rămas fără benzină și a pus doi bărbați celebri să-i împingă bolidul
  • Dezvăluiri fabuloase despre latifundiarul din Pipera

Marian Aliuță a povestit când Gigi Becali a rămas în drum și a pus doi bărbați celebri să-i împingă bolidul. Fostul fotbalistul nu poate uita „pățania” prin care a trecut latifundiarul din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aliuță a povestit cum a ajuns să-i împingă mașina lui Gigi Becali, alături de Mirel Rădoi, după ce milionarul a rămas fără benzină. Patronul lui FCSB nu era foarte afectat de situație. În timp ce jucătorii săi se „luptau” cu bolidul său, el vorbea la telefon cu Viorel Păunescu!

Gigi Becali a rămas în drum și a pus doi bărbați celebri să-i împingă bolidul

„Eram pe Magheru, cu BMW-ul lui, Mirel era în dreapta, eu în spate. Ne spune: `Stai să-l sun pe Viorel, pe Păunescu`.

Reclamă

Viorele, ce faci?` Ăla `bine, ce faci?` `Sunt pe Magheru, mă plimb!` În timp ce vorbea cu el, rămânem fără benzină. El vorbea la telefon: `Ne plimbăm, suntem în rond, dar eu împingeam mașina cu Mirel`. Am împins mașina pe Magheru. `Uite, sunt cu băieții pe Magheru`. Nu avea nicio treabă! Îi zice Mirel: `Nea Gigi, am rămas fără benzină`. `Da, tată`.

L-a oprit pe unul: `Ai canistră? Ia-ne și nouă benzină`! L-a trimis pe un taximetrist. Dacă eram în 2022, eram la toate știrile. Atunci, în 2003-2004, ne știau doar oamenii care treceau pe acolo, nu erau telefoane”, a transmis Marian Aliuță, la podcast-ul Fiță cu Adiță.

Reclamă

Ce s-a aflat despre averea neoficială a lui Gigi Becali

Fostul fotbalist Alin Stoica a spus că latifundiarul din Pipera ar putea avea între 2 și 3 miliarde de euro. În condițiile în care, potrivit Forbes, Țiriac are 1.4 miliarde de dolari, Becali ar putea avea o avere peste cea a fostului jucător de tenis. Aceasta este cea neoficială.

În decembrie 2021, Gigi Becali ocupa locul 14 în Top 300 Capital, cu o avere estimată a fi cuprinsă între 325 și 425 de milioane de euro.

Becali nu a vrut să investească banii familiei sale în afara României, ci să cumpere terenuri din jurul Bucureștiului la prețuri foarte mici și să facă afaceri cu Ministerul Apărării și cu alții. Terenurile respective au ajuns la o valoare uriașă în timpul boomului de pe piața imobiliarelor. Nici n-aveți idee cât de mult s-a îmbogățit.

Reclamă 4 / 0/3

Oficial, el e în TOP 30 cei mai bogați oameni din România, cu o avere de peste 300 de milioane de dolari, dar se spune că suma ar putea fi de 8-9-10 ori mai mare.

Pe lângă activitatatea sa din fotbal, unde cunoștințele sale sunt foarte limitate, contrar a ceea ce el vrea să creadă, a intrat și în politică cu un mic Partid Creștin Democrat”, a declarat Alin Stoica pentru belgienii de la lesoir.be.

Gigi Becali a făcut avere din vânzarea de terenuri

Gigi Becali a vândut un teren în zona Pipera, de circa 7,4 hectare, către afaceristul român Ion Crăciunescu (coincidență de nume cu celebrul arbitru român). În urma tranzacției, patronul lui FCSB a încasat 25 de milioane de euro.

Gigi Becali a vândut, în ultima perioadă, mai multe terenuri în Pipera. Peste 55 de milioane de euro a adunat Gigi Becali din acestei tranzacții, potrivit profit.ro.

Pentru mine nu a fost nicio perioadă grea, a fost chiar și mai bine de cinci ori. Păi cum așa? S-au dublat prețurile la terenuri. Și am vândut în pandemie terenuri la dublu preț decât era înainte de pandemie. Am vândut în pandemie, am luat 11 milioane (n.r. – euro) bani cash.

Omul nu ține cont de pandemie, omul dă când vrea el și cât vrea el. Toată averea, împlinirea asta toată e a Domnului, toate bogățiile. Și el mi-a dat mie și a zis bă, îți dau ție să administrezi. Dacă nu administrezi bine, vai de capul tău”, spunea Gigi Becali, în vara anului trecut, la Antena 3.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Marian Aliuţă a anunţat unde ar putea antrena Edi Iordănescu după EURO 2024
Echipa naţională • 26 mart., 12:16
Marian Aliuţă a anunţat unde ar putea antrena Edi Iordănescu după EURO 2024: „Îşi doreşte un pas înainte”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!