Închide meniul

Gigi Becali, bătut în holul unui hotel în 1991: "I-a dat cu ghipsul în cap"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 aprilie 2020, 11:41

Gigi Becali, bătut în holul unui hotel în 1991: "I-a dat cu ghipsul în cap"

MMA / Maria Studio via Hepta

Gigi Becali, bătut de Dumitru Tudor

Dragoș Anghel susține să Gigi Becali a fost bătut în holul hotelului Nord de către fostul impresar Dumitru Tudor. Incidentul s-ar fi produs în 1991.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

I-a dat cu ghipsul în cap pe la spate, avea mâna în ghips și i-a dat cu ea în cap”, a spus Dragoș Anghel pentru gsp.ro.

Acesta mai spune știe multe despre Gigi Becali, cu care a fost prieten bun în adolescență.

Am fost foarte buni prieteni din adolescență. Am făcut fel de fel, e prietenul meu, nu pot să spun nimic de el. Ne cunoaștem foarte bine și am avut și noi tinerețe, am făcut diverse. Dacă lui Gigi îi e frică de cineva, de mine îi e, că știu prea multe. Zi de zi am stat împreună”, a mai spus Dragoș Anghel.

Și Dumitru Tudor a spus că l-a bătut pe Gigi Becali

"Prin 1991 în Ianuarie în holul hotelului Nord am avut o altercație cu el și l-am bătut de la înviat cu apă. După 10- 12 ne-am împăcat, dar toată viața mă are în măsea. Cu mine nu merge cu bodyguarzi lui, are prea mulți dușmani. Voi mulți care îl vedeți pe la tv nu știți că dacă nu îl cunoștea pe Fane Spoitorul pe timpul lui Ceaușescu să îl ia sub aripa lui, mânca bătaie zilnic. Sunt mulți oameni care pot confirma tot ce am scris. Omul e dus rău nu îl mai băgați în seama pe bolnav”, a scris, în trecut, Dumitru Tudor pe Facebook.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
Vezi toate știrile
Citește și