Închide meniul

Gigi Becali i-a oferit o casă, iar acum femeia așteaptă un nou cadou din partea lui: „Momentan n-am primit nimic”

Antena Sport Publicat: 23 decembrie 2022, 18:07

Reclamă
Gigi Becali i-a oferit o casă, iar acum femeia așteaptă un nou cadou din partea lui: „Momentan n-am primit nimic

Gigi Becali, dezvăluiri fabuloase despre tatăl său

Gigi Becali a ajutat-o în trecut pe Ioana Tufaru / Hepta

Gigi Becali i-a oferit o casă, iar acum femeia așteaptă un nou cadou din partea lui. Este vorba despre Ioana Tufaru, fiica regretatei artiste Anda Călugăreanu. Omul de afaceri a ajutat-o pe Ioana în trecut, iar aceasta speră ca „miracolul” să se repete și în acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a sărit în ajutorul Ioanei Tufaru în urmă cu câțiva ani, pe vremea când fiica Andei Călugăreanu era însărcinată.

Gigi Becali i-a oferit o casă, iar acum femeia așteaptă un nou cadou din partea lui

Ioana avea probleme foarte mari cu banii, iar finanțatorul FCSB-ului n-a rămas indiferent. Gigi Becali i-a cumpărat o garsonieră unde să stea alături de soțul său și viitorul copil.

Ulterior, în 2019, omul de afaceri a sărit din nou în ajutorul Ioanei Tufaru și a mutat-o într-o altă garsonieră.

La 3 ani de la momentul respectiv, Ioana a dezvăluit că se descurcă, în continuare, la fel de greu cu banii, în ciuda faptului că nu plătește chirie, întreținere, apă sau curent.

Reclamă

Ioana Tufaru își va petrece Sărbătorile de iarnă în garsoniera pusă la dispoziție de Gigi Becali, împreună cu fiul și soțul său. Fiica Andei Călugăreanu visează la o nouă mână de ajutor venită din partea latifundiarului din Pipera.

„De Sărbători vom sta acasă doar noi, atât de Crăciun cât și de Revelion, nu ne place să plecăm nicăieri și preferăm să stăm acasă și să ne uităm la televizor. Lui Luca ii plac colindele și a învățat vreo două, deci vom merge prin bloc la colindat, pe la vecini. Sunt sigură că va fi frumos, pentru că ne place tare mult această perioadă din an.

Ioana Tufaru speră la o nouă „minune” din partea lui Gigi Becali, în prag de Sărbători

Eu să primesc un cadou de la Moș?! Sincer, nu știu ce mi-aș dori, nu m-am gândit la ceva anume, poate fi orice. De Crăciun voi face niște sarmale, salată de boeuf, ouă umplute, iar de Revelion la fel doar că pe lângă toate astea fac si piftie. Cu siguranță și Ionuț mă va ajuta.

Reclamă 4 / 0/3

Da, Luca i-a scris scrisoarea Moșului și își dorește un ceas de mână pentru copii, pe care îl va avea. Nu ne-a costat nimic împodobirea bradului, pentru că atât bradul, cât și ornamentele le aveam de anul trecut. Am făcut o alegere bună păstrând toate acestea.

Momentan nu am primit (n.r. – de la Gigi Becali), dar sunt sigură că urmează să ne dea ceva, așa cum face în fiecare an”, a spus Ioana Tufaru, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și