Închide meniul

Gigi Becali mai construiește o biserică. Vrea să cinstească, după 12 ani, succesul Stelei cu Galatasaray!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 aprilie 2020, 5:00

Gigi Becali mai construiește o biserică. Vrea să cinstească, după 12 ani, succesul Stelei cu Galatasaray!

Profimediaimages

Gigi Becali construiește lăcașul de cult în Pipera

Conducătorul roș-albaștrilor le-a promis și jucătorilor un lăcaș de cult, chiar în baza de antrenament din Berceni. Locul l-a ales după ce s-a sfătuit cu fostul arbitru, Alexandru Tudor, care este supervizor la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, ctitor la o biserică din Pipera

Patronul vicecampioanei României a anunțat că își pune în aplicare un plan gândit în 2008. Atunci, Steaua o învingea pe Galatasaray în playoff-ul UEFA Champions League și se califica în grupe.

Este un proiect la care m-am gândit înainte de meciul cu Galatasaray. I-am făgăduit lui Dumnezeu încă de atunci că, dacă noi îi vom elimina pe turci, eu voi face o biserică. A mai trecut o perioadă pentru că nu faci o biserică bătând din palme. Trebuie să găsești locul, să primești toate autorizațiile, și așa mai departe.

Până la urmă decis să o fac în Pipera. Muncitorii de la mine au acolo tot ce le trebuie. Acolo dorm, acolo mănâncă, deoarece au mult de muncă. O să contruiească şi o clădire de birouri. Încerc să fac și eu tot ce pot pentru semenii mei. Nu îmi este ușor. Dacă ar fi după mine, eu aș construi în România cât mai multe biserici, case și spitale, dar fac și eu ce pot.

Vreau să trecem cât mai repede peste nenorocirea asta cu cornavirusul și vreau să le doresc multă sănătate tuturor românilor. Le mai transmit să aibă grijă de ei și să se roage la Dumnezeu. După ce o să se ridice starea de urgență o să fie mult mai bine și trebuei să ne apropiem din nou de normalitate", a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Reclamă

Patronul lui FCSB a făcut și multe donații în timpul pandemiei. A ajutat financiar mai multe spitale din România, printre care și Institutul de Boli Infecțioase "Matei Balș". Actele de caritate au depășit chiar și granițele României.

Am donat de ordinul sutelor de mii. Am dat și în Moldova. Am luat medicamente. Am dat la Cahul, în Republica Moldova, la două spitale”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și