Închide meniul

Haos la Dinamo! Jucătorii au intrat în grevă şi îşi depun memorii. „Câinii” riscă să joace cu juniorii

Reclamă

Publicat: 30 iunie 2021, 14:54

Haos la Dinamo! Jucătorii au intrat în grevă şi îşi depun memorii. „Câinii riscă să joace cu juniorii

FC Argeș - Dinamo 2-1

Hepta

E haos la Dinamo, după revenirea din cantonamentul din Turcia. Jucătorii pregătiţi de Duşan Uhrin au anunţat că nu vor juca amicalul de mâine cu Unirea Slobozia, scrie prosport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haos la Dinamo! Jucătorii au intrat în grevă şi îşi vor depune memorii

Meciul a fost anulat din această cauză. Mai mulţi jucători urmează să-şi depună memorii pentru a deveni liberi de contract, mai scrie sursa citată.

Dinamo a inrat din nou în insolvenţă şi nu poate transfera alţi fotbalişti! Uhrin riscă să se prezinte la meciuri cu un lot completat cu juniori.

Fanii din DDB le-au cerut fotbaliştilor să aibă răbdare. Clubul ar putea obţine o sumă importantă din transferul internaţionalului Deian Sorescu. Acesta este dorit de Legia Varşovia.

Dinamo are datorii de peste 6 milioane de euro de care speră să scape, după ce i-a fost aprobată insolvenţa.

Reclamă

Ameninţarea lui Dusan Uhrin Jr.

Şi Dusan Uhrin Jr. a lăsat să se înţeleagă că ar putea pleca. Antrenorul a dat ultimatum în urmă cu două zile, la revenirea lui Dinamo din Turcia.

„Sper ca până miercuri să se rezolve totul şi vom vedea ce se va întâmpla. Momentan nu ştiu nimic. Sper să nu se întâmple miercuri, sper să se întâmple ceva azi sau mâine, pentru că avem de rezolvat o mulţime de probleme legate de salariile jucătorilor, de transferuri. Noi nu avem voie să transferăm jucători. Lotul nu este suficient pentru competiţii, trebuie să aducem poate şase sau şapte jucători. Am multe promisiuni”, a declarat Dusan Uhrin la revenirea în ţară.

Dinamo trage de Dragoş Grigore

În ciuda situaţiei dificile, Dinamo trage de Dragoș Grigore. Fanii ”câinilor” i-au transmis că-l așteaptă în Ștefan cel Mare, deşi acesta mai este dorit și de Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

„Vino acasă, Căpitane! Știm că ai jucat la un nivel înalt până acum. Știm că meriți și că poți să mai joci într-un campionat cu bani mulți și cu pretenții. Dar acum TE CHEAMĂ DINAMO! Clubul pe care îl iubești are nevoie de tine!

Vino acolo unde ești respectat și dorit de toată lumea! Vino să le arăți tuturor că TU AI CREZUT, atunci când toată lumea se îndoia de noi”, se arată într-o postare pe Facebook a suporterilor lui Dinamo.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și