Închide meniul

Dusan Uhrin, ultimatum pentru conducere la revenirea în ţară. „Trebuie să aducem şase sau şapte jucători”. Termenul stabilit de antrenorul lui Dinamo

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 iunie 2021, 14:40

Dusan Uhrin, ultimatum pentru conducere la revenirea în ţară. „Trebuie să aducem şase sau şapte jucători. Termenul stabilit de antrenorul lui Dinamo

AS.ro

Dusan Uhrin, ultimatum pentru conducere la revenirea în ţară

Antrenorul ceh nu este mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie şi cere de urgenţă întăriri. Uhrin a stabilit un termen de două zile, în caz contrar a lăsat de înţeles că este dispus să plece de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dusan Uhrin, ultimatum pentru conducere la revenirea în ţară

Am avut parte de o vreme foarte bună, am avut toate condiţiile ca să ne antrenăm şi, de asemenea, am jucat şi meciuri bune. Sper ca până miercuri să se rezolve totul şi vom vedea ce se va întâmpla. Momentan nu ştiu nimic.

Sper să nu se întâmple miercuri, sper să se întâmple ceva azi sau mâine, pentru că avem de rezolvat o mulţime de probleme legate de salariile jucătorilor, de transferuri. Noi nu avem voie să transferăm jucători. Lotul nu este suficient pentru competiţii, trebuie să aducem poate şase sau şapte jucători. Am multe promisiuni„, a declarat Dusan Uhrin la revenirea în ţară.

Dinamo a fost învinsă la limită de Galatasaray, cu 2-1. Pentru vicecampioana Turciei, pregătită de Fatih Terim, a marcat Aytac în minutul 37 şi 62. Nemec a reuşit golul „câinilor”, în minutul 49, cu un lob elegant.

Dinamo a cerut intrarea în insolvenţă

Dinamo încearcă să intre pentru a doua oară în insolvenţă. „Câinii” au depus actele la Tribunal şi este aşteptat răspunsul judecătorilor.

Reclamă

Dinamo 1948 SA a depus vineri cerere pentru deschiderea procedurii de insolvenţă la Tribunalul Municipiului Bucureşti. Clubul a acumulat din nou datorii şi poate încerca din nou să scape de o parte din ele intrând în insolvenţă, deoarece au trecut cinci ani de când a făcut o acţiune similară. Un club în insolvenţă nu poate juca în cupele europene.

Cererea are termen de soluţionare rapid, luni 28 iunie, în următoarea zi lucrătoare, deşi de regulă termenele sunt la 10 zile. A fost depusă la Secţia Civilă a TMB, în materia Falimentului, cu obiect “cererea debitorului art. 66 din Legea nr. 85/2014”, care stabileşte condiţiile de deschidere a procedurii de insolvenţă, la cererea debitorului, relatează Profit.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și