Închide meniul

I-a luat o casă cu 17.000 de euro în 2012, iar acum i-a dedicat o melodie. Gest impresionant pentru Gigi Becali

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 aprilie 2020, 7:50

I-a luat o casă cu 17.000 de euro în 2012, iar acum i-a dedicat o melodie. Gest impresionant pentru Gigi Becali

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gest impresionant pentru Gigi Becali

Ajuns la 20 de ani, Ursea a devenit cântăreț de muzică populară și nu a uitat gestul făcut de Gigi Becali. Cel care a fost numit de presă "fiul adoptiv al lui Gigi Becali" i-a dedicat o melodie patronului FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Textul a fost inspirat din articolele din presă despre viaţa mea, despre ajutorul primit de la domnul Gigi Becali, căruia toată viaţa îi voi mulţumi. Sunt câteva persoane în sufletul meu, cum este şi părintele Stănescu, oamenii care mi-au întins o mână de ajutor, cărora toată viaţa le voi fi recunoscător”, a spus Marian Ursea pentru Adevărul.

Melodia se numește ”Chinuit am fost de mic” și face referire și la gestul lui Gigi Becali din 2012

A venit din depărtare / Om cu bani şi suflet mare / Becali mi-a dăruit / O casă şi-s fericit / Doar un gând greu mă apasă / Că azi sunt singur la masă / Şi iar mă uit către cer / Un singur lucru-ţi mai cer”, este strofa despre capitolul din viaţă care i-a schimbat soarta”, sunt versurile melodiei compuse de Mioara Parnica.

Marian Ursea a fost crescut de bunică după ce tatăl s-a spânzurat, iar mama l-a abandonat de mic copil.  Puştiera nelipsit de la slujbele ţinute de preotul Lilian Stănescu, cel care mulţi ani l-a avut sub tutelă pe Marian. Ursea a făcut un liceu de meserii şi servicii, iar în paralel a urmat cursurile Palatului Copiilor, secţia canto popular.
 

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și