Închide meniul
Foto

Ianis Hagi se relaxează cu iubita la Londra. Imaginile au devenit virale! Au avut-o alături pe fiica lui Gică Popescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 noiembrie 2022, 12:44

Ianis Hagi se relaxează cu iubita la Londra. Imaginile au devenit virale! Au avut-o alături pe fiica lui Gică Popescu

Ianis Hagi se relaxează cu iubita la Londra. Imaginile au devenit virale

Ianis Hagi, apariţie alături de iubita lui / Instagram

Ianis Hagi a avut o nouă apariţie spectaculoasă alături de Elena Tănase, tânăra cu care este într-o relaţie. Fiul lui Gică Hagi se relaxează cu iubita la Londra. Imaginile postate de mijlocaşul lui Rangers, care încă se recuperează după accidentarea suferită în urmă cu mai bine de opt luni, au devenit virale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi şi Elena Tănase au vizitat-o, în Marea Britanie, pe fiica lui Gică Popescu. Maria Popescu a absolvit Eada Business and Law School din Barcelona şi acum îşi continuă studiile în capitala Angliei.

Ianis Hagi se relaxează cu iubita, Elena Tănase, la Londra

Potrivit sportbull.ro, Ianis Hagi şi iubita lui au petrecut o seară în oraş şi au avut-o alături pe fiica „Baciului”. Au pozat şi o imagine în care apar toţi trei.

Ianis Hagi
Ianis Hagi şi Elena Tănase au vizitat-o în Marea Britanie pe fiica lui Gică Popescu

Internaţionalul român a postat mai multe fotografii pe contul său de Instagram. Imaginile au adunat, în mai puţin de 24 de ore, peste 27.000 de aprecieri.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Ianis Hagi (@ianishagi)

În această vară, Ianis Hagi şi-a oficializat din Mykonos relaţia cu iubita lui. A făcut atunci publică prima imagine în care apare alături Elena, pe „insula milionarilor”. Nu s-a mai ascuns şi s-a fotografiat alături de tânăra cu care este într-o relaţie de mai mult timp. Este vorba de Elena Tănase, cea care este de o frumuseţe ieşită din comun, după cum se poate vedea în GALERIA FOTO de mai jos.

Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi„, a declarat Ianis Hagi în 2021.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a păţit iubita lui Elena Tănase după accidentul provocat în Glasgow

În luna august a anului trecut, Elena Tănase a trecut prin clipe grele. Patru maşini au fost implicate în accident, iar o tânără de 19 ani a ajuns la spital. Anunţul a fost făcut atunci chiar de jurnaliştii de la Scottish Sun.

Sursa citată a dezvăluit că românca în vârstă de 22 de ani conducea un automobil de lux Porsche, fără asigurare, care îi aparţinea internaţionalului român de la Rangers. Poliţiştii au confirmat atunci că au fost chemaţi la un accident lângă ieşirea Dumbreck, de pe M8.

Au apărut şi primele informaţii despre modul în care s-a încheiat totul. Potrivit playsport.ro, Elena Tănase şi-a recunoscut vina şi a fost pusă sub acuzare pentru vătămare din culpă. Din fericire pentru ea, a scăpat de dosar penal după ce niciuna dintre victimele accidentului nu a depus plângere.

Astfel, iubita lui Ianis Hagi a primit numai o amendă de 2.000 de euro şi s-a ales cu permisul de conducere suspendat timp de rei luni. Toate daunele au fost plătite victimelor de firma de asigurări, anunţă sursa citată.

Elena Tănase s-a ales totuşi cu probleme medicale, în urma accidentului. A avut dureri la o mână şi a avut nevoie de fizioterapei.

În jurul orei 21.00, sâmbătă, 21 august, poliţia a fost chemată la un accident rutier cu patru vehicule pe M8, lângă J23, spre est. O tânără, în vârstă de 19 ani, a suferit răni în urma accidentului şi a trebuit să meargă la spital pentru tratament. O tânără de 22 de ani a fost acuzată în legătură cu presupuse infracţiuni rutiere„, a declarat, anul trecut, un purtător de cuvânt al Poliţiei Scoţiene.

Suma lunară pe care o primea fiica lui Gică Popescu

Gică Popescu are cu ce se mândri, pe lângă cariera fantastică ca fotbalist. Fostul căpitan al Barcelonei şi al naţionalei României a vorbit despre modul în care îşi educă cei doi copii.

Reclamă

Maria Popescu, în vârstă de 20 de ani, a terminat Esade, una dintre cele mai bune facultăţi de business din lume, care se află în Barcelona. Gică Popescu a recunoscut că a fost extrem de strict în ceea ce priveşte banii de buzunar.

Uite, fata mea a terminat anul acesta Esade, una dintre cele mai bune facultăți de business din lume, și sunt mândru de asta. Pentru că eu când am ales să nu mă fac antrenor, am ales tocmai pentru a le da copiilor mei continuitate la școală. Și răsplata mi-a venit anul ăsta, când fata mea a terminat Esade, la Barcelona. Dar eu i-am zis „ok, îți plătesc școala, îți plătesc cazarea și îți dau 1.000 de euro pe lună să mănânci, să faci ce vrei tu.” O mie de euro, 4 ani de zile. În Barcelona, cu 1.000 de euro pe lună e greu.

A trăit cu 1.000 de euro pe lună. Se ducea cu mașina dimineața la facultate și n-o lua pe autostradă, unde plătea 4 euro, o lua pe la munte, unde nu era taxă„, a spus Gică Popescu la gsp.ro.

Recomandări
  • Ianis Hagi este într-o relaţie cu Elena Tănase
  • Fiul lui Gică Hagi a vizitat-o pe Maria Popescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” Vezi toate știrile
Citește și