Închide meniul
Foto

Ilie Năstase se pregătește din nou de nuntă, la 75 de ani. Ce ținută va purta soția sa

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 iunie 2022, 11:04

Ilie Năstase se pregătește din nou de nuntă, la 75 de ani. Ce ținută va purta soția sa

Secretul frumuseţii Ioanei Năstase

Ilie Năstase și Ioana Simion / AS.ro

Ilie Năstase va participa la nunta spectaculoasă a fiului Ioanei Simion, Teo. Fostul tenismen va fi atracția principală la evenimentul la care vor participa peste 400 de invitați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul vitreg al lui Ilie Năstase se însoară pe 1 iulie și face nuntă cu 400 de invitați, pe plajă, conform click.ro. Iubita fostului tenismen vrea să arate ca la carte la cel mai importn eveniment din viața fiului ei.

Ilie Năstase se pregătește din nou de nuntă, la 75 de ani

Nu mai puțin de trei ținute și-a pregătit soția lui Ilie Năstase pentru nunta programată peste două săptămâni. Invitat special va fi manelistul Adrian Minune.

„Sunt foarte emoționată. Încă de pe acum am acel fior. Băiatul meu cuminte și frumos va fi ginere pe data de 1 iulie. Peste numai două săptămâni și jumătate, iar locația este una de pe plajă, în Mamaia. Sunt așteptate 400 de persoane, dar lista va mai suferi modificări. Va avea patru formații, iar eu i l-am adus cadou pe Adrian Minune, pentru că la un Revelion la munte, după ce l-am admirat pe Adi, i-am spus lui Teo că la nunta lui îl voi aduce ca o surpriză, și iată că ni se va îndeplini și lui, și mie dorința”, a spus Ioana Simion, potrivit sursei de mai sus.

Dacă Ioana și-a ales cu greu ținuta, pentru Ilie Năstase a fost simplu. „Nasty” va pune pe el costumul de general.

Reclamă

„Eu mi am pregătit trei ținute superbe, dar mai am timp să combin încălțările și ținutele. Am trei ținute, spre deosebite de Ilie care nu își face griji deloc. Pentru că el va veni în uniforma lui de general. Dacă așa se simte bine, atunci eu mă bucur”, a încheiat Ioana Simion.

Ilie Năstase are patru fete

Ilie Năstase are patru fete, dar își mai dorește una și cu actuala lui soție, Ioana Năstase. Fostul lider ATP are deja cu ce se mândri. Alessia Năstase a împlinit 18 ani și este de o frumusețe ieșită din comun.

Fiica cea mare pe care o are din căsnicia cu Amalia Teodorescu își surprinde de fiecare dată prietenii cu imaginile pe care le postează. Cea care, în luna mai a anului trecut și-a sărbătorit majoratul, are deja peste 6.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Alessia și-a început cursurile la o facultate celebră din Europa, The Paris American Academy. Studiază Artele Frumoase. Asta după ce a refuzat, încă de mică, să calce pe urmele tatălui ei şi să încerce să facă o carieră în tenis.

Fiica lui Ilie Năstase încântă în capitala Franței. Mama ei o urmărește îndeaproape și a recționat la una dintre imagini. „Iubirea mea!„, a comentat Amalia. „Te iubesc„, a fost răspunsul imediat al Alessiei.

Ilie Năstase și Ioana Năstase, aproape de a divorța

În spațiul public au apărut mai multe informații conform cărora Ilie Năstase și Ioana Simion s-ar fi despărțit. Fostul mare jucător de tenis este la al cincilea mariaj. „Nasty” a mai fost căsătorit cu Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt.

Nimeni din familia Ioanei nu mai dă vreo șansă acestui mariaj. Nici măcar Ioana însăși, care în vară și-a trecut peste principii și a decis să se întoarcă la Ilie, deși la începutul anului sunase la Poliție fiindcă fusese bătută și înjurată, după sărbătoarea de Sf. Ion. Totul s-a năruit asemenea unui castel făcut din cărți de joc

Nu există decât două necunoscute. Când se va produce divorțul și unde. Ioana Năstase încearcă să-și convingă soțul să apeleze la seviciile unui notar, pentru a încheia cât mai repede totul.

Nu există partaj al vreunor bunuri sau al vreunei sume de bani. Fiecare va pleca din această căsătorie cam cum a venit. Ioana nu va păstra nici măcar numele fostului ei soț, revenind la cel de fată!„, au spus surse din anturajul Ioanei, în luna noiembrie, pentru playtech.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Fiul vitreg al lui Ilie Năstase se căsătorește
  • Sărbătoare în familia fostului tenismen

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:33 Exclus din lotul Rapidului, Alexandru Albu a semnat cu o rivală din Liga 1! Transfer total surprinzător 18:13 FotoImagini horror cu Dan Nistor! A fost umplut de sânge de un adversar care l-a lovit cu piciorul în faţă 18:07 „Nu am glumit!” Ion Ţiriac i-a făcut o propunere fabuloasă pentru Mircea Lucescu: „Îi fac şi stadion, avem fonduri!” 17:58 Ioan Andone a dat verdictul după FCSB – Rapid 2-2. Pariul surpriză pe care l-a făcut 17:46 Marton Fucsovics l-a învins pe Mariano Navone şi a câştigat Ţiriac Open 2024 17:15 LIVE VIDEOFamalicao – Portimonense se joacă ACUM în AntenaPLAY. Sporting – Guimaraes (22:30) e meciul zilei în Liga Portugal 17:15 Sepsi – Universitatea Craiova LIVE TEXT (19:00). Costel Gâlcă, la debutul pe banca oltenilor! Echipele de start 17:13 CSM Bucureşti a câştigat Cupa României! Victorie categorică în finala cu Dunărea Brăila 17:10 VIDEOBlackburn – Sheffield Wednesday 1-3, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru portarul gazdelor. QPR – Preston 1-0 16:54 Elena Rybakina a câştigat turneul de la Stuttgart după o finală cu Marta Kostiuk. Al treilea trofeu din 2024 Vezi toate știrile
Citește și