Închide meniul

Imagini șocante din America de Sud! Motivul pentru care sute de prizonieri sunt ținuți ca niște sclavi

Florian Ceafalău Publicat: 29 aprilie 2020, 8:07

Imagini șocante din America de Sud! Motivul pentru care sute de prizonieri sunt ținuți ca niște sclavi

Hepta

Prizonieri El Salvador

  • El Salvador are o probleme mare cu mafia organizată
  • Președintele a luat măsuri drastice
  • Primii care au avut de suferit au fost prizonierii

El Salvador este una dintre tările din America de Sud ce sunt cel mai lovite de mafia organizată. Această țară este practic ținută în teroare de bande precum Mara Salvatrucha, una dintre cele mai violente din toate Americile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, președintele țării, Nayib Bukele, a luat niste măsuri drastice împotriva criminalilor. Acesta a început cu cei aflați deja în închisoare.

Astfel, închisorile au fost modificate pentru ca deținuții să nu mai poată vedea pe geam și nici pe ușă. De asemenea, celulele au devenit întunecate și au fost amestecați membrii din bande diferite.

Reclamă

Scopul este ca bandele să fie izolate după gratii. ”Avem în continuare multe crime și violențe ordonate de după gratii, deoarece pot comunica foarte ușor între ei, dar și cu persoanele de afară”, a spus președintele.

Imaginile cu sute de deținuți scoși din celule în timp ce acestea erau ”upgradate” au stârnit controverse. Mai multe publicații dar și ONG-uri pentru drepturile omului au criticat felul în care deținuții au fost băgați unii în alții, imaginile fiind comparate cu cele de pe vremea sclaviei.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dani Alves a fost eliberat din închisoare după ce a plătit cauţiunea de 1 milion de euro!
Fotbal extern • 25 mart., 17:36
FOTO
Dani Alves a fost eliberat din închisoare după ce a plătit cauţiunea de 1 milion de euro! Primele imagini cu el în libertate!
Robinho a fost arestat
Extra • 22 mart., 9:07
Robinho a fost arestat! Fostul star al naţionalei Braziliei va sta nouă ani în închisoare pentru viol
Dănuț Lupu este inculpat într-un alt dosar penal
Extra • 8 mart., 17:55
Dănuț Lupu, inculpat într-un alt dosar penal! Lovitură imensă pentru fostul internațional, care a primit aviz pentru eliberare
Veste imensă pentru Dănuț Lupu
Extra • 22 feb., 12:26
Veste imensă pentru Dănuț Lupu: „Aviz pozitiv!”. Când poate fi eliberat din închisoare
Dumitru Dragomir sare în ajutorul lui Dănuţ Lupu
Extra • 24 ian., 22:54
Dumitru Dragomir sare în ajutorul lui Dănuţ Lupu: „Va ieşi un om curat!”. Când ar putea fi eliberat din închisoare