Închide meniul
Foto

„Îmi dă energie!” Miliardarul de 78 de ani căsătorit cu o româncă, detalii intime din viaţa de cuplu

Publicat: 14 ianuarie 2024, 16:47

Reclamă
„Îmi dă energie!” Miliardarul de 78 de ani căsătorit cu o româncă, detalii intime din viaţa de cuplu

Miliardarul de 78 de ani căsătorit cu o româncă, detalii intime din viaţa de cuplu

Romina Gingaşu şi Piero Ferrari/ Profimedia

Miliardarul de 78 de ani, Piero Ferrari, cel care este căsătorit cu o româncă, a oferit detalii intime din viaţa de cuplu. Omul de afaceri italian a dezvăluit cum este relaţia cu o femeie mai tânără decât el cu 46 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romina Gingaşu este soţia româncă a lui Piero Ferraro. Cei doi sunt căsătoriţi încă din 2021, şi sunt de nedespărţit.

Miliardarul de 78 de ani căsătorit cu o româncă, detalii intime din viaţa de cuplu

Piero Ferrari a dezvăluit cum este viaţa sa alături de o femeie mult mai tânără decât el. Miliardarul italian a dezvăluit că relaţia cu Romina Gingaşu este una puternică, iar femeia îi oferă foarte multă energie.

De asemenea, Piero Ferrari a mai dezvăluit că Romina Gingaşu şi-a asumat numeroase riscuri, atunci când a decis să se căsătorească cu el, însă relaţia lor este una extrem de bună.

„Îmi oferă foarte multă energie, pentru că Romina are multă energie, și a demonstrat asta în viață. A făcut o alegere, și-a schimbat viața. Și cu multă energie, și-a asumat riscuri, desigur. E o diferență de vârstă între noi, dar asta nu contează. Ne înțelegem unul pe altul. Ea este inginer, și poate de-aia ne înțelegem așa bine”, a declarat Piero Ferrari, conform digi24.ro.

Reclamă

Romina Gingaşu l-a cunoscut pe Piero Ferrari încă de când avea 24 de ani. La momentul respectiv, românca lucra la o companie de avioane private de lux, şi i-a atras imediat atenţia miliardarului italian, cu care s-a căsătorit în 2021.

Ce studii poate să aibă cea mai bogată româncă

S-a aflat ce studii poate să aibă cea mai bogată româncă. Romina Gingaşu, cea care este căsătorită cu Piero Ferrari, moştenitorul imperiului Ferrari, a dezvăluit faptul că a studiat Academia Tehnică Militară, până să-l cunoască pe cel care urma să-i devină partener de viaţă.

Romina Gingaşu este originară dintr-o comună din Călăraşi, iar după ce a absolvit Colegiul Gheorghe Şincai din Bucureşti, a ales să studieze la Academia Tehnică Militară, academie pe care a absolvit-o cu brio.

Reclamă 4 / 0/3

Cea care i-a devenit soţie italianului cu o avere estimată la 6,3 miliarde de euro s-a specializat în ingineria motoarelor de avion, şi a început să lucreze, încă din facultate, la o companie americană de avioane de lux.

„Lucram la Bombardier, vindeam avioane private. Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24. Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii. Și astfel am răspuns și întrebării de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine. Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am decolat”, a dezvăluit Romina Gingaşu, citată de viva.ro.

De asemenea, Romina Gingaşu a dezvăluit şi cu ce se ocupă în prezent, după ce s-a căsătorit cu Piero Ferrari.

„Eu am ieșit din aviație, pentru că nu puteam să fac față la tot. Am ales ca în momentul de față să iau o responsabilitate foarte mare. Mă ocup de fundația înființată acum 40 de ani de Enzo Ferrari”, a mai declarat Romina Gingaşu.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! Vezi toate știrile
Citește și