Închide meniul

„Inima mea sângerează!” Mesaj tulburător, după ce Vladimir Putin a decis să invadeze Ucraina: „Vă rog, ajutaţi-ne să oprim războiul!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 februarie 2022, 20:34

„Inima mea sângerează! Mesaj tulburător, după ce Vladimir Putin a decis să invadeze Ucraina: „Vă rog, ajutaţi-ne să oprim războiul!

Elina Svitolina, mesaj tulburător

Colaj Instagram / Profimedia

Elina Svitolina, locul 15 WTA, a postat un mesaj tulburător pe reţelele de socializare. Sportiva din Ucraina cere ca războiul să se oprească în Ucraina. Pe 24 februarie, Vladimir Putin a decis ca Rusia să atace Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inima mea sângerează…Încă o noapte nedormită și terifiantă pentru poporul ucrainean. VĂ ROG, AJUTAȚI-NE SĂ OPRIM RĂZBOIUL!„, a fost mesajul tulburător transmis de Svitolina.

Acesta nu a fost singurul mesaj postat de Elina Svitolina pe reţelele de socializare, după ce Vladimir Putin a decis să atace Ucraina.

“Sunt mândră să fiu ucraineancă. Haideți să fim uniți în aceste momente dificile și să ne gândim la pacea și viitorul țării noastre. Glorie Ucrainei!”, a scris Elina Svitolina, pe contul de Twitter, alături de un videoclip dedicat țării sale.

Reclamă

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Rusia a declanșat războiul împotriva Ucrainei

Vladimir Putin a anunţat joi dimineaţă o operaţiune militară specială în regiunea ucraineană Donbas, el afirmând că scopul este apărarea oamenilor care sunt ţinta abuzurilor şi genocidului regimului de la Kiev. Potrivit CNN, Explozii puternice au putut fi auzite în apropierea capitalei, Kiev şi în Harkov.

Într-o intervenţie la televiziunea de stat, Putin a anunţat acţiunile militare din Donbas, cerând forţelor militare ucrainene să depună armele şi să plece acasă, potrivit agenţiilor de stat RIA-Novosti şi TASS.

Reclamă 4 / 0/3

Vladimir Putin: Republicile populare din Donbass au cerut ajutorul Rusiei

„Republicile populare din Donbass au cerut ajutorul Rusiei. Ca urmare, am decis să iniţiem o operaţiune militară specială. Obiectivul este de a proteja oamenii care de opt ani sunt ţinta abuzurilor şi genocidului din partea regimului de la Kiev şi, pentru ca aceasta să înceteze, vom acţiona pentru a demilitariza şi denazifica Ucraina şi îi vorm aduce în faţa justiţiei pe cei care care au comis numeroase crime sângeroase împotriva oamenilor paşnici”, a declarat Putin, conform TASS.

El a avertizat că toată responsabilitatea pentru o eventuală vărsare de sânge va reveni conştiinţei Guvernului Ucrainean, declarându-se covins că trupele ruseşti îşi vor face datoria. Liderul de la Kremlin a precizat că obiectivul Rusiei nu este să ocupe Ucraina.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și