Închide meniul

Ioana i-a pregătit o surpriză de cinci stele lui Ilie Năstase: „Împlineşte 110 ani!” Cum îşi va sărbători soţul

Antena Sport Publicat: 18 iulie 2023, 18:56

Reclamă
Ioana i-a pregătit o surpriză de cinci stele lui Ilie Năstase: „Împlineşte 110 ani! Cum îşi va sărbători soţul

Soţia lui Ilie Năstase a fost asaltată cu mesaje de felicitare

Ilie Năstase şi Ioana Simion / Facebook

Ioana i-a pregătit o surpriză de cinci stele lui Ilie Năstase, pentru ziua sa de naştere. Aceasta a dezvăluit ce a ales să facă pentru aniversarea de 77 de ani a soţului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase împlineşte pe 19 iulie vârsta de 77 de ani. Fostul lider ATP a cunoscut-o pe Ioana în 2018, urmând ca doi ani mai târziu să-şi unească destinele cu aceasta. Ioana este cea de-a cincea soţie a fostului tenismen.

Ioana i-a pregătit o surpriză de cinci stele lui Ilie Năstase

Ioana Năstase a dezvăluit că va pleca în Turcia, pentru câteva zile, alături de soţul ei. Vacanţa celor doi a venit cu prilejul faptului că fostul lider ATP urmează să-şi sărbătoarească ziua de naştere.

Cu această ocazie, Ioana i-a pregătit şi o surpriză lui Ilie Năstase. Femeia susţine că va merga alături de soţul ei la un restaurant din Turcia, îndrăgit de fostul tenismen. Bruneta nu a vrut să ofere mai multe detalii, dorind să păstreze totul un secret pentru partenerul său.

De asemenea, Ioana Năstase a dezvăluit că mereu glumeşte cu soţul său, în privinţa vârstei acestuia.

Reclamă

„Astăzi am plecat în Turcia pentru câteva zile să ne relaxăm și să petrecem ziua de naștere a lui Ilie acolo. Îmi doream foarte mult să mergem acolo. Eu cu Ilie tot timpul glumim atunci când ne amintim de vârsta lui. Eu îi zic că împlinește 110 ani și că arată bine la anii ăștia, iar el nu se supără, începe să râdă.

De ziua lui i-am pregătit o surpriză, am vorbit cu prietena mea din Turcia, să vorbească să mergem la un restaurant, la o masă, să luăm cina. Știu că este un local care lui îi place. Mai multe nu vreau să spun pentru că îmi doresc să fie surpriză”, a declarat Ioana Năstase, pentru click.ro.

Ilie Năstase a făcut-o să plângă pe soţia sa, Ioana, de faţă cu mai mulţi oameni

Ilie Năstase a făcut-o să plângă pe soţia sa, Ioana, de faţă cu mai mulţi prieteni. Partenera fostului tenismen a dezvăluit totul, mărturisind că a fost extrem de emoţionată atunci când a văzut pentru prima dată filmul documentar despre viaţa lui „Nasty”.

Reclamă 4 / 0/3

Soţia fostului lider ATP a declarat că a văzut filmul-documentar alături de câţiva prieteni, la un hotel, unde a fost copleşită de emoţii.

De asemenea, Ioana Năstase a dezvăluit că ea nu apare în documentar, însă este extrem de mândră de soţul ei.

„Urmează lansarea filmului <Nasty> în câteva cinematografe din țară. Momentan ne-am adunat recent mai multe persoane, la un hotel, și am văzut pe un ecran filmul. Filmul este doar despre viața lui, eu nu o să apar în el. M-am bucurat foarte mult când am văzut filmul, sunt secvențe cu el din tinerețe când juca tenis, momente de pus în ramă. Chiar am și plâns la final, a fost ceva emoționant”, a declarat Ioana Năstase, pentru click.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și