Închide meniul

Ioana Năstase, vacanţă exotică fără soţul ei! De cine va fi însoţită partenera lui Ilie Năstase

Antena Sport Publicat: 5 august 2023, 15:02

Reclamă
Ioana Năstase, vacanţă exotică fără soţul ei! De cine va fi însoţită partenera lui Ilie Năstase

Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie Năstase are 48 de ani şi este fiica cea mare a fostului număr 1 ATP

Ilie şi Ioana Năstase/ Instagram

Ioana Năstase va merge într-o vacanţă exotică, în această vară, însă fără soţul ei! Partenera lui Ilie Năstase va pleca în Africa, alături de fiul şi de nora ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Năstase este cea de-a cincea soţie a lui Ilie Năstase. Cei doi s-au cunoscut în 2018, şi de atunci formează un cuplu.

Ioana Năstase, vacanţă exotică fără soţul ei

Ioana şi Ilie Năstase s-au întors recent dintr-o vacanţă din Turcia, unde au petrecut şi ziua de naştere a fostului tenismen. Acolo, cei doi şi-au vizitat prietenii foarte apropiaţi, însă acum, bruneta plănuieşte o nouă escapadă.

Ioana Năstase vrea să meargă într-o vacanţă exotică, în Africa, alături de fiul ei, Teo, cât şi alături de nora ei. Aceasta susţine că soţul, Ilie Năstase, nu o va însoţi.

De asemenea, soţia lui Ilie Năstase a mai declarat că în continuare locuiesc cu chirie, în casa din Otopeni, pe care însă au de gând să o cumpere în următoarea perioadă.

Reclamă

„Vara asta mai plănuiesc o vacanță în Africa, nu știu dacă împreună cu Ilie sau nu dar am cu cine mă duce…cu băiatul meu, cu nora mea.

În rest, Ilie este și el bine. Momentan nu am cumpărat casa din Otopeni dar urmează să o achiziționăm în perioada următoare”, a declarat Ioana Năstase, pentru click.ro.

Ilie Năstase a făcut-o să plângă pe soţia sa, Ioana, de faţă cu mai mulţi oameni

Ilie Năstase a făcut-o să plângă pe soţia sa, Ioana, de faţă cu mai mulţi prieteni. Partenera fostului tenismen a dezvăluit totul, mărturisind că a fost extrem de emoţionată atunci când a văzut pentru prima dată filmul documentar despre viaţa lui „Nasty”.

Reclamă 4 / 0/3

Ioana Năstase a dezvăluit că atunci când a urmărit pentru prima dată documentarul despre viaţa lui Ilie Năstase, a fost extrem de emoţăionată, şi nu şi-a putut stăpâni lacrimile.

„Urmează lansarea filmului <Nasty> în câteva cinematografe din țară. Momentan ne-am adunat recent mai multe persoane, la un hotel, și am văzut pe un ecran filmul. Filmul este doar despre viața lui, eu nu o să apar în el. M-am bucurat foarte mult când am văzut filmul, sunt secvențe cu el din tinerețe când juca tenis, momente de pus în ramă. Chiar am și plâns la final, a fost ceva emoționant”, a declarat Ioana Năstase, pentru click.ro.

De asemenea, Ioana Năstase a vorbit şi despre viaţa alături de Ilie Năstase, după ce s-au mutat în casă nouă. Aceasta susţine că îi oferă libertate deplină partenerului ei, motiv pentru care neînţelegerile nu apar în cuplul lor.

„Suntem bine acum, eu alerg de colo-colo…chiar suntem ok! Ne-am mutat deja în casa din Otopeni și este perfect, îmi place foarte mult. Eu cu Ilie nu avem de la ce să ne certăm, îl las liber, îl las să facă ce vrea el, știu că nu calcă strâmb ci așa este firea lui”, a mai spus Ioana Năstase, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și