Închide meniul

Ion Ţiriac a dezvăluit calvarul prin care a trecut: „A trebuit să mă ţină în spital 8 zile!” Nu a fost tratat în spitalele din România

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 martie 2022, 14:37

Ion Ţiriac a dezvăluit calvarul prin care a trecut: „A trebuit să mă ţină în spital 8 zile! Nu a fost tratat în spitalele din România

Ion Ţiriac a stat internat 8 zile în spital

Hepta

Ion Ţiriac spune că a luat virusul când se afla în Statele Unite ale Americii, iar când a ajuns în Europa a fost internat. 8 zile a stat Ion Ţiriac internat într-o clinică din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac a stat 8 zile în spital

Am avut Covid, am fost unul dintre primii. Am luat în Statele Unite. N-am știut că l-am avut, n-am știut că îl port în spate. Imediat feciorul meu cel mare m-a adus în Europa. A trebuit să mă țină în spital opt zile, nu știu de ce. Dar nu în România, în Germania. Apoi m-am săturat și am venit acasă. E adevărat că am mai stat aproape o lună pe un teren de vânătoare, fără să fac nimic. În fiecare zi vânam de acolo, pentru că sătenii erau cam înghesuiți cu carnea”, a dezvălui Ion Țiriac pentru gsp.ro.

Ion Țiriac, discurs alarmant în plin război în Ucraina

Ion Țiriac (82 de ani) a avut o primă reacție după ce Rusia a declanșat războiul în Ucraina. Fostul mare jucător de tenis speră ca Vladimir Putin să fie convins să renunțe la luptă de NATO și de președintele SUA, Joe Biden.

Miliardarul român a ținut să precizeze că nu se teme că incidentele ar escalada în afara granițelor Ucrainei. Totuși, a amintit de apropierea trupelor rusești de țara noastră. Țiriac a avut un discurs alarmant.

Noi putem să jucăm un rol mult, mult, mult mai înalt. Într-o formă de diplomație, decât într-o formă belică. Suntem foarte aproape de Rusia. Și ca istorie, de atâtea sute de ani, tot mereu am avut de-a face cu rușii, rușii, rușii… Nu știu, când o începe Putin să spună „România și Polonia”… Suntem foarte aproape!

Reclamă

Nu mi-e teamă, pentru că sper că rațiunea prevalează. Că o fi Biden, că o fi Putin, NATO, domnul Geoană… Însă trebuie ținut cont că noi suntem cei mai aproape geografic! Eu sunt ăla cel mai aproape.

E foarte greu pentru domnul Putin să accepte că oarecum sunt două tabere. A treia este foarte neutră pentru moment, rezervată. E foarte greu să accepte ca la poarta lui, cealaltă tabără, noi și NATO, să facă baze militare. Ce s-o întâmpla, ferească Dumnezeu! Încă o dată, eu sper că dialogul o să prevaleze și ne liniștim toți„, a declarat Ion Țiriac la gsp.ro.

Ce avere are Ion Țiriac

Ion Țiriac a câștigat proba de dublu a ediției din 1970 de la Roland Garros, alături de Ilie Năstase, dar a adunat de-a lungul carierei numai 150.000 de lire sterline (180.000 de euro). În schimb, a fost apoi extrem de inspirat și s-a îmbogățit.

Reclamă 4 / 0/3

Din afaceri, a adunat o avere care se crede că este de aproximativ 1.2 miliarde de lire sterline (1.44 miliarde de euro). Prin licențiere inteligentă, prin înființarea primei bănci private din România și înființarea unor firme de rretail, asigurări, leasing auto și companii aerieni, banii au început să intre. Așa a devenit Țiriac cel mai bogat sportiv din lume„, anunță sursa citată.

Citește și:
Recomandări
  • Ion Ţiriac, dezvăluiri dureroase
  • Omul de afaceri a stat 8 zile în spital

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și