Închide meniul

Ion Ţiriac a dezvăluit fără ezitare care e femeia care s-a sacrificat pentru el. „Eu eram un fel de macho pe vremea aia”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2022, 11:58

Ion Ţiriac a dezvăluit fără ezitare care e femeia care s-a sacrificat pentru el. „Eu eram un fel de macho pe vremea aia

Ion Ţiriac a dezvăluit fără ezitare care e femeia care s-a sacrificat pentru el

Ion Ţiriac, în cadrul unui eveniment / Hepta

Ion Ţiric a dezvăluit care e femeia care s-a sacrificat pentru a-l ajuta în momentele mai grele ale vieţii. Sora miliardarului, Rodica, l-a ajutat în momentele în crae familia acestora trecea prin perioade dificile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce tatăl lui Ţiriac a murit, mama miliardarului s-a apucat de muncă într-o fabrică, astfel că Rodica stătea de dimineaţa până seara să aibă grijă de Ion Ţiriac.

Ion Ţiric a dezvăluit care e femeia care s-a sacrificat pentru a-l ajuta

„Am o soră, una mai mică. Eu eram un fel de macho pe vremea aia, după-aia mi-a trecut repede. Pe vremea aia, femeile erau cele care se ocupau de bucătărie, mai târziu se ocupau să facă și un copil, doi-trei, să propagheze rasa care era, cam așa era treaba între mine și soră-mea. Avea grijă de mine dintotdeauna.

Soră-mea de la început până în ziua de azi mi-a fost omul care a trăit viața doar pentru mine. Noi am fost o familie în care nu te lua brațe maică-ta, taică-tu, doamne cât te iubesc, cât mi-ești de drag. Dar nu trebuia absolut nimica, pentru că le simțeai din elicopter despre ce era vorba într-o familie ca asta.”, a spus Ion Țiriac”, a spus Ţiriac, citat de playsport.ro.

Ion Țiriac e mai sărac! Anunțul făcut de americani!

Ion Țiriac e mai sărac! Americanii de la Forbes susțin că fostul mare campion a ajuns pe locul 1818 al magnaților lumii. Mai mult, el nu mai este cel mai bogat român, fiind depășit de Daniel Dineș.

Reclamă

Astfel, conform sursei citate mai sus, averea omului de afaceri care a împlinit recent 83 de ani a ajuns la 1.6 miliarde de dolari. Daniel Dineș l-a depășit. Fondatorul UiPath a ajuns la o avere de 2.9 miliarde de dolari.

La finalul anului 2021, Țiriac a avut un maxim istoric de 1.7 miliarde de dolari. De atunci, averea lui a tot suferit modificări importante. Sursa citată anterior a actualizat estimările averilor celor mai bogați oameni la nivel mondial. Momentul este unul dificil, războiul din Ucraina afectând serios marea majoritate a afacerilor. La fel se întâmplă și cu conturile fostului mare jucător de tenis. În aprilie, averea lui a fost estimată la 1.6 miliarde de dolari.

Contextul este unul extrem de delicat. Americanii de la New York Times, care citează Bloomberg, anunță că averile celor mai bogați 50 de oameni, la nivel mondial, au suferit o pierdere totală de jumătate de trilion de dolari în acest an. Elon Musk, Jeff Bezos, Bill Gates, Bernard Arnault și ceilalți 46 de afaceriști au primit o veste șoc: au rămas fără 563 de milioane de dolari! Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a pierdut 54.1 miliarde de dolari și a ajuns să aibă o avere estimată la 71.4 miliarde de dolari.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ion Ţiriac are o avere de 1.6 miliarde de dolari
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și