Închide meniul

Ion Țiriac e mai sărac! Anunțul făcut de americani! Cine e cel mai bogat român

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2022, 9:21

Ion Țiriac e mai sărac! Anunțul făcut de americani! Cine e cel mai bogat român

Întâmplare uluitoare cu Ion Țiriac

Ion Țiriac, în timpul unui eveniment / Hepta

Ion Țiriac e mai sărac! Americanii de la Forbes susțin că fostul mare campion a ajuns pe locul 1818 al magnaților lumii. Mai mult, el nu mai este cel mai bogat român, fiind depășit de Daniel Dineș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, conform sursei citate mai sus, averea omului de afaceri care a împlinit recent 83 de ani a ajuns la 1.6 miliarde de dolari. Daniel Dineș l-a depășit. Fondatorul UiPath a ajuns la o avere de 2.9 miliarde de dolari.

Ion Țiriac e mai sărac! Anunțul făcut de americani!

Daniel Dines a dat o lovitură uriaşă. Firma programatorului a avut un succes incredibil în prima zi în care a fost listată la bursa din New York. Pe 21 aprilie, averea it-istului de 50 de ani s-a multiplicat într-un timp record.

Acţiunile companiei UiPath au intrat la tranzacţionare şi au stârnit mare interes. Producătorul de software a vândut 23 de milioane de acţiuni la un preţ de 56 de dolari per acţiune. A strâns astfel 1.34 de miliarde de dolari.

„Ziua de astăzi marchează o etapă majoră pentru UiPath. În urmă cu şase ani, compania noastră era formată din 10 persoane care lucrau într-un mic apartament din Bucureşti. Acum, suntem o afacere multinaţională care operează în aproape 30 de ţări şi una dintre companiile de enterprise software cu cea mai rapidă creştere din istorie. Sunt, de asemenea, incredibil de mândru că suntem prima companie născută în România care se listează la bursă pe New York Stock Exchange.

Reclamă

Privesc cu modestie la creşterea noastră rapidă şi extraordinară, care a fost făcută posibilă de către angajaţii noştri, de investitori, de consilieri, de parteneri şi de cei peste 7,900 de clienţi.

Deşi ziua de astăzi marchează un nou capitol în povestea UiPath, suntem încă la începutul unei călătorii de mai mulţi ani către fully automated enterprise – o organizaţie complet automatizată. Vom continua să ne concentrăm pe extinderea automatizării la scară largă, astfel încât să putem elibera oamenii de munca repetitivă şi să deblocăm cu adevărat potenţialul uman la scară largă”, a transmis Daniel Dines, potrivit zf.ro.

Ce s-a întâmplat cu averea lui Ion Țiriac în 2022

Miliardarul român a avut de suferit în cele peste trei luni scurse de la începutul războiului declanșat de Vladimir Putin în Ucraina.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul anului 2021, Țiriac a avut un maxim istoric de 1.7 miliarde de dolari. De atunci, averea lui a tot suferit modificări importante. Sursa citată anterior a actualizat estimările averilor celor mai bogați oameni la nivel mondial. Momentul este unul dificil, războiul din Ucraina afectând serios marea majoritate a afacerilor. La fel se întâmplă și cu conturile fostului mare jucător de tenis. În aprilie, averea lui a fost estimată la 1.6 miliarde de dolari.

Contextul este unul extrem de delicat. Americanii de la New York Times, care citează Bloomberg, anunță că averile celor mai bogați 50 de oameni, la nivel mondial, au suferit o pierdere totală de jumătate de trilion de dolari în acest an. Elon Musk, Jeff Bezos, Bill Gates, Bernard Arnault și ceilalți 46 de afaceriști au primit o veste șoc: au rămas fără 563 de milioane de dolari! Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a pierdut 54.1 miliarde de dolari și a ajuns să aibă o avere estimată la 71.4 miliarde de dolari.

Recomandări
  • Ion Țiriac are o avere e 1.6 miliarde de dolari
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
20
apr.
23:13
Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!”
20
apr.
23:10
Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!”
20
apr.
23:00
„VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2!
20
apr.
22:53
Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?”
20
apr.
22:49
„Am arătat ca o campioană!” Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2!
Vezi toate știrile
Citește și